Venäläiset ovat tunnettuja tapahtumarikkaasta liikenteestään, ja netti on pullollaan siihen liittyviä videoita. Tälle 13 minuuttia kestävälle videolle on koottu parhaimmat ja pahimmat tapaukset Venäjän liikenteestä.

Koripallo on pääasiassa sisällä pelattava pallopeli, jossa kaksi joukkuetta pelaa toisiaan vastaan. Tarkoituksena on yrittää saada pisteitä heittämällä pallo kentän päädyissä olevan renkaan läpi koriin ja puolustaa oman kenttäpuoliskon koria vastustajahyökkääjiltä tekemättä virheitä.

Nämä joukkueet olivat päättäneet pelata hieman haastavammin, nimittäin liikkumalla kentällä vain yksipyöräisillä.

Kameleontit ovat yhtiä tunntetuimmista liskolajeista. Ne tunnetaan värinvaihtokyvystään, venyvästä tahmeasta kielestään sekä eri suuntiin liikkuvista silmistään. Kameleontit eivät vaihda väriään taustavärin perusteella, vain fyysisillä ja psyykkisillä toiminnoilla on merkitystä. Ihon väri vaihtuu mielialan, valon ja lämmön vaikutuksesta. Värillä on myös suuri rooli kommunikoinnissa.

Videolla nähdään, kun lemmikkikameleontti vaihtaa hienon näköisesti väriä aurinkolasien mukaan.

Ozell Williams on loistava hyppijä joka liikkuu pitkiä matkoja todella nopeasti. Hän hyppii takaperin, tekee voltteja sekä pyörii ilmassa monia kierroksia hypyn aikana.

Voisi kuvitella, että hänellä on pää hieman pyörällä tuollaisten temppujen jälkeen.

Huggies on kehittänyt laitteen, jonka avulla myös miehet voivat tuntea vauvansa potkut mahassa. Molemmilla osapuolilla on omat vatsaan kiinnitettävät vyöt, joista vauvan potkut ja liikkeet kopioituvat samanaikaisesti naisen vyöstä miehelle.

Näin ollen mies pystyy tuntemaan samat liikkeet vatsassansa kuin raskaana oleva nainen.