Perinteinen paistinpannu on valmistettu valuraudasta. Valuraudan lisäksi valmistumateriaaleista suosittuja ovat alumiini ja teräs. Paistinpannut ovat tehty kestäviksi, eikä niitä niin vain väännetä uuteen muotoon.

Tämä mies onkin poikkeus, sillä hän vääntää paistinpannun rullalle pelkillä käsillänsä. Siihen tarvitaan voimaa, ja voimaa näyttääkin mieheltä löytyvän. Paistinpannun vääntäminen näyttää helpolta, mutta sitä se ei ole – Kokeile vaikka itse!

Meksikossa on viime aikoina satanut runsaasti, jonka takia vesi on alkanut tulvimaan katuja pitkin. Myös rakastavaiset ovat näköjään päättäneet tulvien aikana uhrautua toistensa puolesta.

Tällä videolla näet miehen, joka kantaa tyttöystäväänsä katuja pitkin. Lopulta vastassa on kuitenkin liian syvä kuoppa ja kummatkin uppoavat sinne.

Venäjällä uhkarohkeita tempauksia riittää, sillä ihmisiäkin on moneen lähtöön. Tällä videolla näet erittäin vaarallisen näköisen vesileikin.

Tarvittiin vain kestävä naru, vesiskootteri ja kelluva vesilelu.

Eri asioiden ihannointi on hyvä asia, kunhan muistaa pitää järjen päässä. Sheyla niminen nainen ihannoi jättisuuria rintoja, vaikka hän meinasi muutama vuosi sitten kuolla implanteista aiheutuneen infektion vuoksi.

Rintaleikkauksen jälkeen nainen oli sitä mieltä, että hänen elämänsä oli ohitse. Sheyla ei käynyt ulkona ja makasi vain kotonaan, kunnes eräänä päivänä hän päätti ottaa vielä suuremmat implantit. Nyt naisen itsetunto on hyvä vain siksi, että hänellä on suuret rinnat.

Surullisen videon päättää tämä lause: ”Without my breasts, im nobody.”

 

Kouluissa tappeluita esiintyy silloin tällöin, kun pojat ottavat mittaa siitä kumpi on luokan kovin jätkä. Tällä kertaa tappelu johtui varastamisesta.

Sinipaitainen poika oli mennyt tutkimaan punapaitaisen pojan reppua välitunnilla ja varastanut sieltä itselleen limun. Kuvaaja kertoo, että sinipaitainen poika oli tämän jälkeen vain nauranut punapaitaiselle pojalle päin naamaa. Tämän jälkeen naurun kohteena ollut poika suuttui ja huitaisi tuolilla varasta naamaan.

Huom! Emme pidä videon sisältöä mitenkään hauskana tai viihteellisenä!