Pilavideolla mies kysyy neuvoa naispuolisilta ohikulkijoilta. Hänellä on yksi takinhiha taskussa, mutta siellä ei ole kättä sisällä. Toinen käsi on esille ja toinen selän takana, takin alla piilossa. Piilossa olevalla kädellä mies tökkii salaa naisia pakaroille.

Tasapuolisuuden nimissä olisi toki voinut tökkiä miehiäkin. Ei liene uskaltanut?

Tämä lienee jossain määriä tuttua koiranomistajille. Telkkarissa heiluu eläin tai pallo, ja koira juoksee kohti ruutua joko varmistaakseen, ettei eläin astu ulos ruudusta koiran reviirille, tai napatakseen pallon. Videon saksanpaimenkoira menee astetta pidemmälle ja hyppää tv-ruutua vasten.

Äiti synnytti tytön, jolla ei ollut vasenta kättä. Hän yritti selvittää, olisiko jollain perheellä samanlainen tilanne. Siksi, että hän sekä tytär saisivat tukea ja ymmärrystä. Äiti löysi perheen maailman toiselta puolelta, ja he alkoivat pitää yhteyttä.

Kasvettuaan isommiksi tytöt alkoivat pitää yhteyttä netin välityksellä. He jakoivat kokemuksiaan ja tunteitaan – ajatuksia, joita vain sellainen voi ymmärtää, jolla ei ole toista kättä. He ystävystyivät.

Nyt he vihdoin tapaavat. Tytöt juoksevat onnellisina toisensa syleilyyn.

Vitaly Zdorovetskiyn uusin jekku liittyy jälleen autoihin ja naisten pokaamiseen.

Tällä kertaa hänen kaverinsa yrittää tarjota naiselle kyytiä kotiin vanhalla autolla. Nainen ei lähde mukaan. Mutta kun paikalle liukuu hieno avoauto, naisen mieli muuttuu ja kyyti kelpaa. Mutta niin muuttuu jälleen myös Vitalyn mieli ja hän käskee mimmin ulos autostaan.

Tässä näette, miten homma hoidetaan. Poika taiteilee pallon kanssa yli kolme minuuttia eikä pallo kertaakaan osu tai tipu maahan. Hänellä on uskomaton kyky kontrolloida jalkapalloa seisten, maaten, liikkuen ja paikallaan pysyen.