Veneilijät huomasivat jonkin seuraavan heitä – joku ihan selvästi liikkui vedessä heitä kohti. He luulivat kyseessä olevan suuri kala, kunnes veden pinta rikkoutui ja vedestä nousi suuri virtahepo. Se yritti ottaa venettä kiinni. Onneksi se kuitenkin väsyi jossain vaiheessa veneen jahtaamiseen ja palasi takaisin rantaan – kukaan tuskin haluaa joutua virtahevon kanssa nenäkkäin vaikka se söpö onkin.

Charlie-koira pitää hyvää huolta perheen vauvasta. Se on hellä ja suojelevainen, sekä tykkää usein myös jakaa kaikki lelunsa tämän kanssa. Niinkuin esimerkiksi nämä kaikki 30 palloa.

Pieni Carter-poika oli olohuoneessa katsomassa telkkaria. Hän pötkötti sohvalla. Vierellä makoili Toby-koira, joka oli saapunut perheeseen löytöeläinkodin kautta. Onneksi olikin. Tällä videolla näkyy, miten tuo ihana kaksikko makoilee sohvalla vierekkäin ja katsoo telkkaria. Läheisyys lämmittää.

Isäntä sanoo koiralleen, että nyt on aika nousta. Suurin osa koirista olisi jo innoissaan hyppimässä tasajalkaa lattialla, mutta ei tämä. Thor-koiran mielestä on IHAN liian aikaista herätä, ja esittää mielipiteensä hauskasti.

Se makaa sängyllä kieriskellen ja tekee omistajalle harvinaisen selväksi, että ei vielä.

Kukapa ei jännittäisi, miten muut reagoivat, kun perheeseen tulee uusi jäsen.

Tässä kodissa asustaa suuri ja pelottava pitbull, joka nyt saa nähdä ensimmäistä kertaa tuon pienen ja hauraan karvapalleron. Kissanpentu yrittää leikkiä koiran tassun kanssa, koska koko koira olisi jo liian iso pala. Liian sul0ista!