Anakondat ovat maailman suurikokoisimpia käärmeitä ja voivat kasvaa jopa kymmenmetrisiksi. Pisin mitattu anakondayksilö on ollut 11 metriä pitkä, ja se painoi arviolta 400 kilogrammaa.

Nämä brasilialaiset veneilijät törmäsivät uskomattomaan näkyyn joella, kun valtava anakonda ui heidän vierellään.

Magneettikuvaus on lääketieteellinen kuvantamismenetelmä, joka soveltuu runsaasti vetyä sisältävien kudosten ja luuytimen tutkimiseen. Näin ollen magneettikuvaus paljastaa jokaisen sisäelimen toiminnan ja käyttäytymisen eri tilanteissa.

Miltä näyttää, kun ihminen suutelee intohimoisesti ja tämän syke nousee? Tai kun äidin kohdussa olevan lapsen on vihdoin aika tulla maailmaan? Magneettikuvan läpi tämä kaikki näyttää ihmeelliseltä.

 

Sweety ja Tricia ovat sokeita. Eläinsuojeluyhdistys otti nämä kaksi yksinäistä kaveria hoivaansa, sillä ne meinattiin lopettaa. Tällä videolla lehmät tapaavat ensimmäisen kerran. Kovasti näyttää siltä, että nämä otukset ymmärtävät toisiaan heti. Molemmat tietävät, että tunnistellen ja haistellen tässä tutustutaan, ja että lähelle saa tulla. Onnelliset ystävykset.

Kaikkihan me tiedämme, että koirat juovat lipomalla vettä kielellään. Mutta onko se sittenkään niin yksinkertaista?

Tämä hidastettu video paljastaa, kuinka koirat kauhovat vettä suuhunsa janon sammuttaakseen.

 

“Selfie päivässä” -projektit ovat tulleet tutuksi jo ympäri maailmaa. Ihmiset ottavat itsestään kuvan joka päivä ja kokoavat ne videolle. Yleensä ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on noin vuosi, mutta osa jaksaa jatkaa harrastusta pidempään.

Tämä mies aloitti projektinsa syyskuussa 2006 ja jatkoi elokuuhun 2014, minkä jälkeen hän kokosi videon. Hän aikoo silti jatkaa kuvaamista.