Ensinäkemältä nämä taideteokset muistuttavat patsaita. Ne seistä jököttävät omilla jaloillaan, valkoisina ja vakavina. Mutta jos niihin koskee, ne leviävät käsiin, venyvät sinne tänne ja palautuvat sitten taas patsasmaiseen muotoonsa. Hämmentävää. Miten tämä on mahdollista?

Kyseessä on kiinalaisen taiteilija Li Hongbon paperista tehdyt luomukset. Tämä entinen toimittaja on kiintynyt paperiin asetetta enemmän kuin tavallinen torin tallaaja, ja tällä videolla hän selittää, miten nämä mielettömät työt syntyvät.

Leikkiminen on pienenä lapsena yksi tärkeimmistä asioista, sillä sitä kautta ne oppivat kommunikoimaan, sekä tottumaan siihen että aina ei voi voittaa.

Lapset rakastavat leikkimistä ja yksi kaikkien suosikeista on ehdottomasti piilo -leikki. Aina piiloutuminen ei kuitenkaan suju onnistuneesti ja tuloksena on mitä hauskimpia tilanteita.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tärkeintä on yrittäminen, vaikka lopputulos olisikin hieman epäonnistunut!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Lähde: Twentytwowords.com

Joitakin temppuja ei todellakaan kannata kokeilla missään olosuhteissa. Tämä video on hyvä esimerkki juuri sellaisesta tempusta. Tumba nimisellä miehellä on nimittäin vaikuttava taito veitsien ja pingismailan käsittelyssä.

Videolla näet kun mies lyö pingismailalla keittiöveitset kiinni naisen pitämiin pingismailoihin. Lopuksi mukana on vielä ananas, joka kruunaa koko esityksen.

Baareissa humalassa saattaa tehdä helpoista tilauksista mitä vaikeimpia laskelmia. Kavereiden kanssa on tietysti hauskaa riehua ja nollata arjen murheet, mutta järki tulisi kuitenkin pitää aina mukana.

Tässä näet loistavan baarioppaan, jonka avulla jokainen kaveri selviää kunnialla illan ja yön lävitse. Mikäli opasta noudattaa jonot ovat myös lyhyempiä, sillä tilauksissa ei kulu läheskään niin paljon aikaa.

Vinkki: tykkää NPG:n Facebook -sivusta ja olet tietoinen mitä kaupungissasi iltaisin ja öisin tapahtuu!

www.facebook.com/nightpeoplegroup

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli hip hop -biittien synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Aina musiikin tekemiseen ei vaadita parhaimpia laitteita ja välineitä. Shane Bane on tästä hyvä esimerkki, sillä poika tekee todella hyviä biittejä käyttäen pelkästään pöytää, kyniä ja käsiään. Kaikki lähti koulusta, jossa Banella oli tylsää. Niimpä poika keksi ajankuluksi alkaa hiljaa rummuttelemaan kynillään niin, että muut eivät kuitenkaan häiriintyisi.

Eräänä päivänä Shanen kaverit halusivat jäädä välitunnilla kuuntelemaan nuorukaisen biittejä. Tämän seurauksena lahjakkuus sai idean alkaa lataamaan rummutusvideoitaan nettiin, jonka jälkeen hänen suosionsa räjähti.

Voit seurata Shanea Facebookissa: www.facebook.com/imshaneandibang