Parisuhteiden jälkeen saattaa ilmaan saattaa jäädä katkeruuksia ja väärinkäsityksiä. Tällä videolla miehen vihainen ex-tyttöystävä saapuu riehumaan ravintolaan. Miehen uusi naisystävä ei käsitä tilannetta ja syntyy hurja sanaharkka, joka päättyy huonosti.


Edmontonissa asuvat pojat löivät vetoa uskaltaako heidän kaverinsa hypätä toisesta kerroksesta ensimmäisessä kerroksessa olevaan vesialtaaseen. Hetken mietiskelyn ja pohdinnan jälkeen poika hyppää ja kaverit nauravat ylhäällä.

Mitäköhän vartijat ja ostoskeskuksen henkilökunta ajatteli tästä tempauksesta?


Ihmiset koristelevat talojaan jouluna, mutta tämä talo taitaa vetää pisimmän korren. Jenkeissä asuva perhe koristeli omakotitalonsa valot liikkumaan Psyn – Gangnam Style hitin tahdissa.

Nick Meahan painoi vielä vuosi sitten noin 145 kiloa, ja häntä kiusattiin päivittäin. Meahan halusi kuitenkin asiaan muutoksen, ja päätti saavuttaa jotain elämässään.

Hän liittyi vapaaottelusalille, ja löysi itselleen mahtavan harrastuksen nopeasti, mies laihtuikin 60 kiloa lyhyessä ajassa.

Meahanin valmentajat kertovat hänen olevan yksi salin nöyrimmistä ja koviten treenaavista harjoittelijoista.

Lähes kaikki naiset meikkaavat ja käyttävät elämänsä aikana meikkeihin monia tuhansia euroja.

Tässä kuvasarjassa venäläinen meikkaaja Vadim Andreev esittelee taitojaan ja loihtii naisista aivan erinäköisiä ihmisiä.

Kuvien lähde: media.englishrussia.com