Moni saattaa ihmetellä miksi jotkin merkit ovat huomattavasti muita merkkejä kalliimpia. Louis Vuittonin kengät ovat hyvä tapa kertoa ja selittää niiden kallis hinta. Kaikki LV:n kengät on tehty käsityönä ja yhden kenkäparin tekemiseen kuluu useita tunteja, ellei jopa päiviä.

Louis Vuitton on vuonna 1854 perustettu ranskalainen muotialalle painottuva yritys. Yritys sai monien muiden yritysten lailla nimensä perustajansa mukaan. Kyseinen merkki on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä vaatemerkeistä muotialalla.

Urheilutapahtumissa järjestetään katsojille myös kilpailuja, joissa parhammillaan on mahdollisuus voittaa jopa miljoonia euroja. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut miljoonista, mutta palkintona oli luvassa 100 000 euroa sille ihmiselle, joka heittää pallon koriin keskiviivalta.

Arvonnan tuloksena mies pääsi kentälle kokeilemaan onneaan. Heitossa oli mukana myös hieman tuuria, mutta kaveri selvästi oli ennenkin heitellyt koripalloa. Oli miten oli mies tienasi 100 000 euroa todella helposti ja hän saa aloittaa uuden vuoden hyvällä mielellä.

Kissat eivät aina ajattele muita niin paljon kuin esimerkiksi koirat tekevät. Kissat osaavat olla erittäin itsekkäitä ja omahyväisiä, jonka tämä video hyvin osoittaa. Videolla näet kissan, joka ei päästä toista kissaa syömään millekään ruoka-astialle, vaikkakin ruokaa olisi ollut yllin kyllin kaikille.

Tämän seurauksena kyseinen veijari saa ”vuoden ahneinen kissa” -palkinnon.

Hevosen näkökenttä on erittäin laaja, mutta aivan päänsä eteen se ei näe. Hevosta ei pidetä myöskään penaalin terävimpänä eläimenä. Tämä kaveri ei paljoa välitä näistä väitteistä.

Ensiksikin, kenen tarvitsee edes nähdä nenänsä päähän, jos on näin etevä suustaan availemaan ovien lukkoja. Toisekseen, jos tämä eläin ei ole älykäs, niin ei sitten mikään. 9-vuotias Mariska-hevonen avaa rennolla suuotteella ensin oman karsinansa oven ja käy sitten vapauttamassa myös tarkoin valitut hevosystävänsä. Sitten matka jatkuu kauralaarille ja lopulta ulos. Onneksi omistaja on lähellä estämässä pollea vetämästä napaansa liian pinkeäksi.

Seuraa minua. Tämä lause, joka on monelle tuttu sosiaalisen median maailmasta, saa nyt ihan erilaisen vivahteen. Valokuvaaja ja tuottaja Murad Osmann pisti pystyyn ”Follow Me”-valokuvasarjansa vuonna 2011. Hän alkoi kuvata tyrmäävän kaunista tyttöystäväänsä Nataly Zakharovaa eri puolilla maailmaa. Kaikki kuvat on otettu takaapäin siten, että mies pitää naista kädestä kiinni – ja seuraa tätä vaikka maailman ääriin.

Nykyään Muradin Instagramissa on seuraajia jo yli puoli miljoonaa. Eikä ihme, sillä kuvat antavat katsojalleen jotain muutakin kuin maisemaa ja naiskauneutta. Niissä näkyy tarina rakkaudesta.

Alhambra, Granada

Lontoo

Madrid

Hotelli Praktik Rambla, Barcelona

Sultanahmet-moskeija, Istanbul

Kristallipalatsi, Madrid

Härkätaisteluareena, Espanja

Brick Lane, Lontoo

Leandro Erlichin installaatio, Lontoo

Kremlin, Moskova

Istanbul, Turkki

Venetsia

Egypti

Miami

Eze-kylä, Ranska

Lähde: instagram.com/muradosmann

Seuraa valokuvaprojektia myös Facebookissa: facebook.com/followmeproject

Evästevalinnat