Kansainvälisellä avaruusasemalla saa todistaa näkyjä, jotka pistävät vähintäänkin nöyräksi. Astronautit näkevät päivittäin revontulia, ukkosmyrskyjä ja kauniita kaupunkeja, jotka kirjaimellisesti näyttävät siltä, kuin ne hukkuisivat valoon.

Ota hyvä asento ja katso 5 minuuttia kestävä video. Unohda arjen murheet ja mieti, kuinka elämä koko maapallolla on kaikkien pienten yhteensattumusten summa, mikä edelleen osaa ilahduttaa meitä.

Andrea Reed on kanadalainen meikkitaiteilija, joka on löytänyt kutsumuksensa huulien koristelun parista. Hän kertoo Instagram-tilillään, että yhden huulimeikin tekoon kuluu useita tunteja. Hän tekee taideteoksen ainoastaan kuvaamista varten, eikä lähde ulos näin meikattuna.

1.

 

2.

 

3.

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

Aito ystävyys ei katso rotua, ulkonäköä tai sukupuolta.

Norsut ovat erittäin älykkäitä eläimiä, jotka pystyvät luonnossa suunnistamaan tuhansia kilometrejä pelkästään muistinsa perusteella. Derek asuu Thaimaassa ja hän työskentelee luonnonsuojelupuistossa, jossa elää myös norsuja.

Derek on ystävystynyt norsujen kanssa, jonka seurauksena hän on myös oppinut kommunikoimaan niiden kanssa. Videolla mies huutaa yhtä norsua nimeltä ja hetken kuluttua kaikki norsut juoksevat innoissaan miehen luokse.

Askarteleminen on monelle keino päästä hetkeksi pois stressaavista tilanteista elämässä.

Arkipäiväisistä esineistä pystyy muokkaamaan hauskoja koristeita sekä hyödyllisiä käyttötavaroita. Videolla tyttö nyppii hammasharjoista pois harjakset ja laittaa muoviset varret kiehuvaan veteen. Tämän jälkeen hän taivuttelee niistä kauniita käsikoruja, jotka ovat kaikki omalla tavallaan uniikkeja.

Parasta on, että jokainen saa suunnitella juuri itselleen sopivan käsikorun. Korun voi sulattaa uudelleen aina, kun vanhaan muotoon on kyllästynyt.

Laulaminen ja soittaminen samaan aikaan ei ole niin yksinkertaista, miltä se näyttää. Rytmissä pysyminen on nimittäin yllättävän vaikeaa, kun tekee samaan aikaan useampaa asiaa.

11-vuotias tyttö hämmästytti tuomarit ja yleisön esityksellään. Tyttö asteli lavalle vaatimattomasti ja alkoi rummuttamaan pöytää, sekä pahvimukia. Laulun alkaessa kaikkien suut loksahtivat auki hämmästyksestä.

Evästevalinnat