”Halusin antaa Jessicalle jotain ikimuistoista lahjaksi. Jotain, mitä hän ei ikimaailmassa olisi osannut odottaa.”

Kuukausien etsimisen jälkeen Jessican mies oli käynyt läpi noin 10 tuhatta nallekarhua netissä, ja vihdoin hän löysi Jessican lapsuuden nallen. Karhun nimi on ”Whitney”, jonka Jessican äiti sai lahjaksi Baby Shower -juhlissa. Baby Showereiden tarkoituksena on juhlistaa äidiksi tulemista. Karhu on siis vanhempi kuin Jessica itse.

”Löytäessäni Whitneyn sillä ei ollut päätä, siltä puuttui yksi korva, nenä ja molemmat silmät. Vein karhun korjaajalle ja viikon päästä karhu oli entisen näköisensä.”

Jessica ei aluksi näyttänyt tajuavan mikä pehmolelu kyseessä oikein oli, mutta tuttu haju toi mukanaan muistot ja samalla nainen puhkesi kyyneliin.

Kristeenan ja Luken häissä ei kukaan välttynyt kyyneliltä. Luken äiti oli joutunut ALS-sairautensa takia pyörätuoliin, sillä sairaus rappeuttaa liikehermoja, jolloin myös lihakset surkastuvat pikku hiljaa. Sulhanen halusi yllättää äitinsä ja tanssia tämän kanssa Mariah Careyn laulun ”Hero”, sankari. Koko hääväki itki, kun Luke polvistui lattialle äitinsä viereen ja tanssitti tätä. Hetki oli ikimuistoinen, tunteikas ja tärkeä, sillä äiti menehtyi pian häiden jälkeen.

Pukeutumistyylejä on monia, ja usein ne kertovatkin paljon kyseisen henkilön luonteesta. Nyt voit kokeilla, osaammeko me arvata, millainen sinun pukeutumistyylisi on.

Meillä kaikilla on jonkinlainen käsitys siitä, miltä meidän unelmien asunto saattaisi näyttää. Jotkut meistä haaveilevat uima-altaasta, toiset haluavat näyttävän ja modernin asunnon, kun taas jotkut hakevat kestävyyttä ja käytännöllisyyttä.

Tässä muutamia esimerkkejä kodeista, joiden sisustamisessa ihmiset ovat toteuttaneet haaveitaan. Nämä kuvat voivat innostaa sinua ideoimaan ja rakentamaan jotain uutta ja ainutlaatuista kotiisi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

  

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

Via: Boredpanda

Remontointiin ei aina tarvitse käyttää hirveitä määriä rahaa. Jos malttaa hieman etsiskellä, voi tarvittavat laudat ja muut tarvikkeet löytää vaikkapa läheiseltä tehtaalta. Paljon nimittäin heitetään ihan hyvää puutavaraa pois.

Tämä mies remontoi kellarinsa uudelleen. Hän otti seinät irti ja laittoi tilalle puuta. Samoin lattia sai puupinnan. Kokonaisuudessa rahaa tähän kului 107 dollaria eli noin 85 euroa. Tuloksena syntyi upea maalaishenkinen metsästäjän tupa.

Kellari näytti alun perin tältä.

Mies sai paikalliselta metalliyritykseltä lautoja, joita oli käytetty metallin kuljetukseen.

Seinät alkavat valmistua.

Kulmaan tulee ”ikkuna”, jonka takana on pieni kaappi.

Nämä ”takkaan” tulevat kivet löytyivät vuosi aikaisemmin tien vierestä.

Kattopuu on paikallaan. Tämä on yksi niistä tarvikkeista, joka on ostettu huonetta varten, ja sitten maalattu.

Lattia on paikallaan, ja esineetkin alkavat löytää oman nurkkansa.

Tässä näkyy ”ikkuna”, jonka takaa löytyy hylly.

Metsästysteemalla mennään.

Takka ei ole oikea, mutta soma.

Pöytä on avattavaa mallia…

Sieltä voi löytää aarteita.

EDIT:

Aika soma varastohuoneeksi!

Lähde: Reddit