Hienot autot kiehtovat sekä naisia, että miehiä. Nettiin on viime viikkojen aikana ladattu paljon piloja, jossa miehet ovat vuokranneet hienoja autoja ja iskevät niiden avulla naisia.

Tällä pätkällä näet tilanteen, jossa tavallinen heppu ”omistaa” Ferrari 458:n ja pyytää naisia ajelulle. Temppu onnistui ilmeisen hyvin, sillä yksi naisista jätti poikaystävänsä tienvarteen seisomaan ja katsomaan kun oma tyttöystävä lähti matkoihinsa.

Hip hop on erittäin suosittu taiteenlaji ympäri maailmaa ja moni varmasti haluaisi olla kuuluisa hip hoppari. Mikäli tottelet tämän koosteen neuvoja, menestys on taattua!

1. Opettele siistit tanssiliikkeet

2. Roikuta housujasi tarpeeksi alhaalla

3. Hanki musavideolle seksikkäitä naisia

4. Käytä hyväksi luovuuttasi

5. Palkkaa itsellesi keikka-DJ

6. Pukeudu tyylikkäästi

7. Aloita Breakdance -harrastus

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, SpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli suomalaisen hip hopin synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Lue Suomi hip hopin lyhyt historia Citystä

Vessa on rakas ystävämme, jonka luona vierailemme päivittäin. Monen monta hienoa ideaa on keksitty pöntöllä istuen. Eikä ihme, sillä ihminen käy vuoden aikana vessassa noin 2500 kertaa eli noin 6-8 kertaa päivässä. Aikaa vessanpöntöllä istuen vietetään keskimäärin kolme vuotta elämästä

Mainoskatkot ovat sopivia hetkiä juosta taukohuoneeseen, ja esimerkiksi Yhdysvalloissa Super Bowlin puoliajalla vessa vedetään useammin kuin minään muuna aikana vuodesta. Pöntöllä olevat pissatipat saattavat ällöttää, mutta ne ovat itse asiassa steriiliä nestettä, ja vaikkapa autonratissa on kaksi kertaa enemmän bakteereita kuin vessanpöntössä.

Vessanpöntöt ovat tavallisiaja tylsiä ihan suotta. Tässä 16 erikoista vessanpönttöä.

Olisipa jo kesä. Tällä videolla joukko aktiivisia liikkujia treenaa puistossa kehonhallintaa. Ei voi muuta sanoa kuin, että kaunista katseltavaa.

Toiset opettajat kirjoittavat punakynällä, toiset eivät. Tämä opettaja pyörittää palloa kynänsä päällä niin, että se pyörii siinä ilman tukea, ja kirjoittaa sitten arvosanan paperiin. Omaperäinen tyyli!