Taiwanissa kuvatulla videolla Richard Arhinful pyörittelee useampaa metallikulhoa ilmassa samalla kun hyppii ja tekee voltteja ilmassa. Hän pyörii maassa ja pitää jopa yhtä kulhoista kepin nokassa suunsa avulla. Tämän notkeampaa kaveria saa jo hakea!

Saara Aallon X Factor UK -taival jatkui onnistuneesti 18. syyskuuta nähdyssä Boot Camp -jaksossa. Aalto esitti tuomareille Donna Summerin On The Radio -kappaleen ja tuomarit päästivät hänet jälleen jatkoon. Jäämme jännityksellä odottamaan haastavan kilpailun seuraavia vaiheita ja toivomme Aallolle paljon onnea ja menestystä!

 

Jagger-niminen teini halusi esittää koulunsa kykykilpailussa Frozen-elokuvan ikonisen Let It Go-kappaleen ja pukeutui teeman mukaisesti yhdeksi elokuvan hahmoista. Kuten parhaillekin esiintyjille joskus käy, hän unohti sanat kesken laulun, mutta se ei haitannut ketään.

Koko koulu yhtyi mukaan lauluun ja pian Jagger muisti taas sanat. Lopuksi yleisö hurraa hänelle kovaäänisesti, sillä niin paljon rohkeutta tällainen esitys vaatii. Liikutuimme järjettömästi nähtyämme videon, tällaista yhteishenkeä harvoin näkee missään.

 

Ihmeiden aika ei ole ohi. Yhtenä päivänä Joel Cervantes Macias näki tämän 89-vuotiaan miehen kadulla työntelemässä jäätelökärryään ja otti kuvan hänestä.

Maciaksen kävi sääliksi vanhusta ja hän päätti perustaa GoFundMe-sivun, jonka kautta ihmiset voisivat lahjoittaa rahaa miehen elämän helpottumiseksi.

Tavoite oli kerätä 3000 dollaria, mutta kaikkien onneksi tarina lähti leviämään internetissä niin lujaa vauhtia, että nyt kasassa yli 368 000 dollaria.

Mies ja hänen vaimonsa ovat äärettömän kiitollisia kaikille lahjoittajille, sillä nyt he voivat vihdoin alkaa viettää rauhallisia eläkepäiviä yhdessä.

 

Lähde: GoFundMe

Kukapa ei haluaisi astella catwalkille ja hurmata koko yleisön? Tässä lyhyellä videolla näet kuinka vaatemallina toiminut pieni poika ottaa koko lavan haltuun huikealla asenteella. Ottakaamme mallia hänestä seuraavan kerran, kun pitää tehdä vaikutus johonkuhun.