Pesukarhut, johtuneeko niiden silmien ympärillä olevasta tummasta rosvon maskia muistuttavasta värityksestä, ovat tunnetusti viekkaita ja vikkeliä näpistelijöitä. Internetistä löytyy pilvin pimein näitä karvaturreja viemässä kaikenlaisia esineitä kynnysmatoista lähtien.

Tällä videolla eräs pesukarhu saapuu kolmen kissan ruoka-apajille. Luikuri vaikuttaa niin itsevarmalta, etteivät kissat edes yritä puuttua pesukarhun puuhiin. Kuvaajan häätäessä pesukarhun, mokoma jopa palaa vielä kerran nappaamaan kourallisen matkaevästä!

Tiesitkö muuten, että pesukarhuilla ei ole sylkirauhasia, joten kissanruoan kastaminen vesikippoon helpottaa tätä voroa nauttimaan saaliistaan.

Kaltoin kohdeltu ja tätä myötä traumatisoitunut koira oli järkyttävän huonossa kunnossa, kun se tuotiin eläinten hoitokotiin. Onneksi koira toipui peloistaan ja nyt sitä ei meinaa tunnistaa samaksi eläimeksi.

Emme halua tietää, mitä koira on joutunut kokemaan, mutta onneksi maailmassa on ihmisiä, jotka välittävät ja auttavat heikompia.

Leia ja Lauren ovat identtiset kaksoset, joiden Instagram on täynnä suloisia kuvia. Heidän vanhempansa pukevat vauvat teeman mukaan samanlaisiin asuihin mitä kekseliäämmillä tavoilla, kuten hedelmiksi ja supersankareiksi. Olemme täysin mykistyneet tästä söpöyden määrästä!

 

Muotimaailma on täynnä sääntöjä siitä, miten kukakin saisi pukeutua ulkoisten attribuuttiensa perusteella. Tässä 13 upeaa ihmistä jotka todistavat, että näille säännöille voi haistattaa pitkät! Mikään ei ole seksikkäämpää kuin itsevarma ja omasta asustaan nauttiva ihminen!

 

1. Napapaidat eivät sovi pluskokoisille

A photo posted by natalie. (@nataliemeansnice) on


 

2. Bikinit eivät näytä hyvältä pluskokoisilla

 

3. Miesten ei pidä meikata


 

4. Minihameet eivät sovi yli 30-vuotiaille

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on

5. Vaakaraidat ovat epäimartelevia

A photo posted by Gabi Gregg (@gabifresh) on

 

6. Pitkien naisten ei tule käyttää korkoja

7. Lyhyiden ei tule käyttää maksimekkoja

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

 

8. Korosta joko jalkoja tai rintoja, ei molempia

A photo posted by K R I S T I N (@kikirajx0) on

9. Puvut eivät ole naisellisia

 

10. Printtien sekoittaminen näyttää kaoottiselta

A photo posted by Adreinne Waheed (@waheedpix) on

11. Pluskokoisten ei tule käyttää ihonmyötäisiä vaatteita

 

12. Isot käsivarret olisi suotavaa peittää

13. Isorintaisten ei tule käyttää poolokauluksia


Tarinan opetus: pukeudu miten haluat, näytät upealta! ♥

 

Lähde: Buzzfeed

Askartelu on mukavaa puuhaa, mutta oletko koskaan miettinyt miten voisit itse värjätä valkoisista ruusuista monivärisiä? Tarvitset vain elintarvikevärejä ja valkoisia kukkia. Katso videolta ohje!

Niksi on siinä, että ei lähde erikseen maalaamaan terälehtiä, vaan leikkaa ruusun varren kapeiksi suikaleiksi ja asettaa ne väriä sisältäviin purkkeihin. Kiva idea, joka on helppo toteuttaa.