Ihmiset saattavat joskus ajatella, että kun heillä on rahaa ja hieno auto he voivat parkkeerata mihin haluavat. Todellisuudessa auton merkillä ja hinnalla ei ole väliä, kun kyseessä on esimerkiksi invapaikka.

Tällä videolla ylimielinen mies jätti Ferrarinsa invapaikalle ja joutui samalla hauskan pissapilan kohteeksi.

Gangnam Style hitistään tutuksi tullut Psy on nyt julkaissut uuden musiikkivideon.

Nähtäväksi jää kuullaanko tätäkin seuraavat puolivuotta kaikkialla.

Legendaarinen Usain Bolt selittää tällä videolla miten hän voittaa 100m juoksun askel askeleelta. Näitä tekniikoita käyttämällä hänestä on tullut maailman nopein mies.

”60 metrin kohdalla minusta tulee oikeastaan peto.”

Viime kesänä ”Suomineito”-biisillään tanssittanut Veljenpojat julkaisee tänään 12.4 uuden videon. Videossa risteilyllä keikkaileva bändi kertoo ”LKOP” (Luojan kiitos on perjantai) -biisillään perjantain ihanuudesta.

Biisi pohjustaa tulevaa summer up-risteilyä ja videolla nähdään myös joukko Suomalaisen räpin kovimpia nimiä (mm. Cheeck, Redrama, Brädi ja Mikael Gabriel).
Single julkaistaan 29.4.2013

Biisin tuotannosta vastaa MGI ja videon on ohjannut Saku Perintö.

Piloja tehdään nykyään eripaikoissa ja niiden pelottavuus menee aina vain pahemmaksi. Tällä videolla kaksi nuorta naista hyppää taksin kyytiin, mutta matkasta ei tule aivan tavanomainen.

Taksikuski alkaa nimittäin päästämään kummallisia ääniä ja naiset pyytävät päästä pois autosta. Mies ei kuitenkaan tottele käskyä vaan ajaa eteenpäin ja pysähtyy lopuksi ottaen aseen esiin…