Tälläinen temppu vaatii ihmiseltä todella paljon rohkeutta, sillä jos paikalle olisi saapunut jokin sekopää hän olisi varmasti ajanut etanaa esittäneen miehen ylitse. Videon mies on mestarijekkuilija Remi Gaillard, joka tekee lukuisia kepposia viikossa eripuolilla maailmaa.

Toronton maalivahti Drew MacIntyre teki uskomattoman torjunnan räpylällään 27.4 pelatussa ottelussa.

Videolla maalivahti on käytännössä jo menettänyt tilanteen, mutta päättää kokeilla onneaan kiskaisemalla räpylän seläntaakseen. Maalivahti ei varmasti ollut uskoa silmiään, kun kiekko olikin hänen räpylässään, eikä maalissa.


Kotitekoiset temput ovat hauskoja, mutta usein niissä sattuu myös pieniä onnettomuuksia. Tämä mies ei kuitenkaan paljoa järkeä käyttänyt, sillä hän laski päin metallista ovea itsetekoisen vesiliukumäen avulla.

Miehen tarkoitus oli ilmeisesti mennä ovesta läpi, mutta tällä kertaa ovi voitti miehen.

Kanadan kansallispuistossa sijaitseva “Medicine lake” tarjosi upeaa nähtävää jäiden lähtiessä. Hitaasti, mutta erittäin kovalla voimalla liikkuva jää murskautui rantaa vasten nostattaen pintaan jäähileitä.

MagicofRahat niminen käyttäjä tekee loistavia piloja McDonaldsin autokaistoilla. Tällä kertaa Rahat ajaa autokaistalle “näkymättömänä” ja saa McDonaldsin työntekijät haukkomaan henkeään.

Osa työntekijöistä luulee olevansa sekaisin ja he pyytävätkin pomonsa paikalle selvittämään asiaa.