Videolla on kysytty äideiltä, miten he näkevät itsensä, millaisina äiteinä he pitävät itseään. Vastauksia on monenlaisia, mutta kaikki painottuvat siihen, etteivät he koe olevansa tarpeeksi hyviä.

Mutta totuus tulee lasten suusta. Äiti on sankari.

Joten kaikki äidit, muistakaa se.

Syyskuussa 2013 valokuvaaja Will Keownin ystävät olivat menossa naimisiin, ja hän halusi tehdä jotain spesiaalia häitä varten. Niinpä hän keksi asettaa juhlien aulaan kuvauskopin, jonka sisällä on hidastettua liikettä kuvaava kamera.

Ainoa neuvo kopin käyttöä varten oli, että liikkukaa paljon. Tuloksena syntyi hyväntuulinen ja pirteä pläjäys häävieraista ja hääparista. Ilmeisen hyvät bileet olleet.

Kyllähän meistä jokainen rakastaa lemmikkejään. Mutta aina löytyy joku, joka rakastaa astetta enemmän kuin muut. Tässä 23 loistavaa valokuvaa tyypeistä, jotka ovat halunneet ikuistaa kuvaan myös eläimensä- tavalla tai toisella.

Lähde: awkwardfamilyphotos.com

Kaksi miestä ajelee autolla. Tien kaarteessa auto ajautuu reunan yli suoraan jokeen. Kumpikaan miehistä ei reagoi tilanteeseen millään tavalla. Ei paniikkihuutoja, ei kiroamista, ei mitään.

Tai no, kuski laittaa pyyhkimet päälle. Matka jatkuu sitten joessa eteenpäin. Eihäs täs misis.

Pesukarhu istuu ruokapöydässä ja syö viinirypäleitä. Tämä on jo sinänsä ehkä semisti outoa, mutta hämmentävän miellyttävän videosta tekee pesukarhun pikkuiset tassut, joilla se jotenkin kauhean söpösti kopeltaa ja räpeltää ruokaa. Normipäivä.