Silloin tällöin sattuu valitettavia tapauksia, joissa eläimet jäävät autojen alle. Henkilöautojen törmätessä kookkaampaan eläimeen myös sen matkustajat ovat vaarassa.

Tällä videolla mies ajaa päin peuraa, joka lentää sisään bussin tuulilasista. Peura ei kuitenkaan loukkaannu pahasti, sillä se alkaa riehua ympäri bussia.

Saint Martinissa sijaitseva Maho Beach on erittäin suosittu matkailukohde useille turisteille monista syistä. Vaikka rannat ovatkin turkooseja ja sijaitsevat Karibian paratiisissa se ei ole syy siihen miksi Maho Beach on niin suosittu matkailukohde.

Syy Maho Beachin hurjaan suosioon on se, että lentokoneet laskeutuvat vieressä olevalle lentokentälle vain muutamien metrien korkeudessa. Paikan päällä on myös taulu, josta näkee mihin aikaan lentokoneita laskeutuu.

Lentokoneiden lähtiessä  Maho Beachin lentokentältä täytyy kuitenkin olla erityisen varovainen, sillä moottoreista puhaltava tuuli saattaa olla yllättävänkin voimakas ja lennättää ihmisen tiehensä.

1.
KLM B744 over Maho Beach
Kuvaaja: Benny Zheng

2.

Maho Beach St. Maarten
Kuvaaja: Lisa O (themaclady on Flickr)

3.

Landing at SXM
Kuvaaja: Gus NYC on Flickr

4.

Flight Times at Maho Beach
Kuvaaja: Jady (studio.ei8ht.zero on Flickr)

5.

Maho Beach Warning Sign
Kuvaaja: Phil Vernon

6.

Maho bay, St Martin
Kuvaaja: Fanny Reno

7.

Plane Landing close 10 meters off the beach
Kuvaaja: Favi Fliervoet

8.

KLM

Kuvaaja: Isaac Adler

Saint_martin_map-french-and-dutch-territories

9.

SXM-Maho-beach jetwind sand storm
Kuvaaja: Fyodor Borisov

10.

beach with planes flying directly overhead
Kuvaaja: Juan Sebastian Fierro

11.

KLM MD11 over Maho Beach
Kuvaaja: southpaw captures

12.

Maho Beach
Kuvaaja: miches3 on Flickr

13.

princess juliana international airport maho beach
Kuvaaja: Aldo Bidini

14.

SXM 2012 Canon 1125 118
Kuvaaja: Roman Dolinsky

15.

maho-beach-saint-martin-planes-flying-overhead
Kuvaaja: Takashi Ota

Kuvien lähde: Twistedsifter.com

Lopuksi vielä hyvä esimerkki siitä, miksi rannalla ei kannata pelleillä:


Miesten välisessä ottelussa Iranissa nähtiin upea teko, joka ansaitsee kehuja. Pallontavoittelutilanteessa maalivahti ja hyökkääjä törmäsivät, jonka seurauksena he loukkaantuivat.

Vihollispelaajalla olisi ollut tilaisuus tehdä maali, mutta hän potkaisi pallon äkkiä pois kentältä ja käski muita auttamaan kahta loukkaantunutta pelaajaa.

Jokaisen autotallibändin unelma voi käydä toteen, kun Rock The Beach –festivaali yhdessä Hitlantiksen kanssa etsii  voittajaa Next Big Thing-bändiskabaan. Kisassa ensimmäiseksi tullut bändi saa kunnian nousta Rock The Beachin Carlings-lavalle perjantaina 28. kesäkuuta. Kolme seuraavaksi sijoittunutta bändiä nähdään Henry´s Pubissa torstaina 27. kesäkuuta osana pian täydentyvää Rock The Beach klubipäiväohjelmaa.

Hitlantis on tullut tutuksi tuhansille suomalaisille musiikinrakastajille. Moneen kertaan ansaitusti palkitun sivuston rekisteröityneitä käyttäjiä on yli 65.000, joiden joukosta löytyvästä 6.500 bändistä yli puolet on kotimaisia. Kilpailu yhdessä ensimmäistä festivaalikesäänsä juhlistavan Rock The Beachin kanssa tarjoaa mahdollisuuden sainaamattomalle bändille kohota osaksi huikeaa artistikattausta. Tähän mennessä vahvistuneeseen ohjelmistoon kuuluvat mm. Green Day, Thirty Seconds To Mars, Rammstein, Queens Of The Stone Age sekä monet muut ajankohtaiset nimet. Tarkemmat ohjeet Next Big Thing -kilpailuun osallistumissääntöineen löytyvät osoitteesta: hitlantis.com/rockthebeach

”Harrastin veistelemistä eri materiaaleihin, kunnes eräänä päivänä sain loistavan idean alkaa kaivertamaan kuvioita lyijykynien päihin”

Yllä olevassa kuvassa on pieni saha, johon on käytetty myös lyijykynän puuta.

Dalton käyttää kolmea välinettä tehdessään kaiverruksia. Välineinä toimivat partaterä, neula ja veistämiseen tarkoitettu veitsi. Mies ei ole koskaan myynyt teoksiaan, sillä hän on halunnut antaa niitä ilmaiseksi kavereilleen. ”Käytän neulaa tehdessäni reikiä lyijyyn. Aloittaessani työn raaputtelen lyijyä ja muotoilen kynään linjoja, jonka jälkeen alan veistämään”

Dalttonin pisimpään kestänyt työ on alla oleva avain, jonka veistelemiseen aikaa kului huimat 2 vuotta. ”Olen erittäin tyytyväinen työni lopputulokseen, sillä monet ihmiset luulevat minun käyttäneen teokseen kahta kynää.”

Dalton on alunperin kotoisin Brasiliasta ja hänellä on laatikko, jossa on yli 100 epäonnistunutta veistosta, joita hän joskus korjailee ajanvietteeksi.

”En tee veistoksillani yhtään rahaa, sillä raha ei ole minulle tärkeä asia elämässä. Haluaisin kuitenkin joskus varata itselleni taidegallerian Englannista, jossa voisin esitellä teoksiani.”

Alla olevassa kuvassa on pieni vasara:

Alla olevassa kuvassa on pieni nappi:

Tämä veistos esittää kättä, joka pitää maljaa kädessään:

Alla olevassa kuvassa paljon yksityiskohtia sisältävä kenkä:

Pienoismalli tuolista:

Postilaatikkoa esittävä pienoismalli:

Tarkasti muotoiltu ruuvi:

Ja lopuksi vielä aakkoset:

Lähde: Offstuffmagazine.com

Evästevalinnat