Jenkeissä poliiseilla on myös omia tv-sarjoja, joissa heidän arkipäiväistä työtään seurataan. Tämä mies ei kuitenkaan ollut aivan arkipäiväinen tapaus, sillä sähkölamautin oli hänelle liian pieni vastus.

Poliisi ampui miestä melko turhasta syystä, sillä tällä oli vain kinaa vaimonsa kanssa.

Suomen suurimman urbaanin musiikin Summer Up-festivaalin maankuulu tunnelma siirretään laivalle jo toista kertaa 2013 keväällä.

Laiva on edelleenkin Suomen suurin risteilyalus Silja Europa, mutta lähtö tapahtuu tällä kertaa Helsingistä länsiterminaalista.

Huikean Summer Up festivaalin kesäinen fiilis tuodaan itämerelle huhtikuussa keskellä lämpenevää kevättä. Tule siis viihtymään tuhatpäisen Summer Up bilekansan kanssa. Tällä risteilyllä pukeudut kesäisesti bikineihin tai shortseihin ja nautit maankuulusta Summer up tunnelmasta läpi yön!

Risteilyllä tulee esiintymään mm. Elastinen, Brädi, Raappana, JVG sekä Aste. Levyjen pyörittämisestä vastaavat esimerkiksi Mista S, Komet sekä Dj Spinny.

Tänään esiintyjälistalle lisättiin vielä Uniikki!

Lily niminen yhdysvaltalainen nainen koki kovia elämässään. Hänen entinen aviomies pahoinpiteli häntä jatkuvasti, ja hän kärsi pahasta ylipainosta. Yhtenä aamuna peiliin katsoessa Lily kuitenkin päätti muuttaa elämänsä kokonaan.

Lily laihtui 130 kilosta noin 63 kilogrammaan. Hän teki sen vain muuttamalla ruokavaliotaan, ei enää jatkuvaa mässäilyä. Hän myös jätti miehensä, ja on nykyään onnellisesti parisuhteessa.

Ennen:

Jälkeen:

Virossakin nähdään myös silloin tällöin kummallisia esityksiä. Tällä kertaa Winny Puhh niminen bändi yritti päästä euroviisuihin omaperäisellä esityksellään, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Bändin jäsenet olivat pukeutuneet omaperäisesti ja laulukaan ei ollu tavallisimmasta päästä. Tämä bändi olisi varmasti tuonut Virolle hyvää mainetta ja kunniaa. Sääli, että kyseinen bändi ei kuitenkaan päässyt jatkoon.

Valeria Levitin, 39 kärsii erittäin pahasta anoreksiasta, joka on jatkunut jo pitkään. Tällä hetkellä nainen sanoo haluavansa olla varoittava esimerkki siitä, mihin anoreksia voi pahimmillaan johtaa. Valeria painaa vain 25 kiloa ja hän on kärsinyt syömissairaudesta 20 vuotta.

Valerian anoreksia alkoi koulusta, jossa hänen sanottiin olevan liian pullea malliksi. Nainen sanoo sairauden aiheuttavan yksinäisyyttä ja runsaasti katseita, sekä huonoa itsetuntoa. Valeria on myös kauhistunut saamistaan viesteistä, joissa tytöt ihannoivat häntä kysyvät vinkkejä laihduttamiseen.