On aika kolata lumet pihalta ja tietenkin ihmisen paras ystävä eli koira rientää apuun. Eläimen panoksesta ei välttämättä ole juurikaan apua, mutta ajatus on tärkein ja onhan aina mukava saada seuraa töiden ajaksi.

Alla olevassa videossa koirat todistavat jälleen olevansa maailman hyväsydämisimpiä ja parhaita ystäviä:

Vizsla -niminen koira muistuttaa huvittavan paljon ihmistä, joka ei millään jaksa nousta ylös sängystä. Videolla näemme, kun herätyskello alkaa soimaan ja koira reagoi kelloa kohtaan erittäin närkästyneesti.

“Ei kai taas, olen nukkunut vasta 6 tuntia ja tarvitsisin vielä vähintään pari tuntia, mutta velvollisuudet kutsuvat… Ihan sama hoidan ne myöhemmin, nyt torkutan vielä ainakin 30 minuuttia ja jätän aamutoimet väliin.”

Koirilla ja erityisesti vauvoilla tuntuu joissakin tilanteissa olevan jonkinlainen telepaattinen yhteys. Netti on pullollaan videoita, joissa koirat ja vauvat “keskustelevat” keskenään, tosin me aikuiset emme ymmärrä sanoista juuri mitään.

Videolla koiranpentu ja vauva käyvät jonkinlaista keskustelua, jossa koira näyttäisi ainakin olevan erittäin tohkeissaan. Vauva piti tilannetta huvittavana, kun se kikatti jatkuvalla syötöllä.

Lopputulos: ehkä koira kertoi vauvalle hauskan vitsin…?

Hua Yunqing ja hänen tyttärensä päättivät yhdessä aloittaa pitkän projektin, joka tulisi kestämään 35 vuoden ajan. Tarkoituksena oli ottaa valokuva isästä ja tyttärestä jokaisena vuonna.

Lopputulosta katsoessa voimme todeta, että kyllä kannatti. On myös ihana nähdä, kuinka pienestä tytöstä kasvoi aikuinen nainen, joka sai myös onnellisen perheen ja lapsia.

Olet varmasti joskus kuullut huippusuositun ysärihitin “What Is Love”. Tällä videolla klassikkokappale tulkitaan 50-lukulaisittain täysin uudella tavalla. Kevätaurinko ja tämä biisi saa jokaisen tanssijalan vipattamaan ja hymyn nousemaan korviin!