Venäjällä autoissa on tallentava kamera, jonka tarkoituksena on auttaa onnettomuuksien ja kolareiden jälkiselvittelyssä.

Tällä videolla rekkakuski menettää ajoneuvonsa hallinnan ja tuloksena kymmenet lehmät leviävät keskelle tietä. Onneksi suurin osa eläimistä nousi suoraan jaloilleen, ilman suurempia ruhjeita.


Silloin tällöin nähdään vaarallisia tilanteita, joissa eläimet käyvät ihmisten kimppuun. Yleensä tilanteista selvitään kuitenkin vain säikähdyksellä, kuten tässä tapauksessa.

Pieni lapsi oli perheensä kanssa leikkimässä ulkona, kun yhtäkkiä lapsen kimppuun syöksyi suuri kotka. Tällä kertaa tilanteen kuitenkin pelasti lapsen haalari, joka oli kotkan kynsille ilmeisesti liian liukasta materiaalia.


Silloin tällöin ihmiset saavat hauskoja kuvausideoita, jotka he lataavat myöhemmin nettiin.

Tällä videolla 30-Vuotias Youtube käyttäjä cesarkuriyama kuvasi elämäänsä joka päivä yhden vuoden ajan. Miehen video on herättänyt runsaasti keskustelua ja innostusta.


Aika ajoin nähdään tapauksia, kun lumenpudottajia putoaa katolta huolimattomuuden vuoksi.

Tällä videolla virolainen mies pudottaa lunta katolta, kun yhtäkkiä lumimassa vyöryykin miehen päälle. Tuloksena mies lentää lumen kanssa alas katolta, onneksi vaaralliselta näyttäneessä onnettomuudessa ei käynyt huonommin.

Ihmiset ihannoivat erilaisia asioita, mutta välillä asioiden ihannointi menee liiallisuuksiin, kuten näiden kahden tapauksessa. Dominika ja Valeria haluavat nimittäin näyttää aivan Barbie-nukeilta ja ovat tehneet paljon kauneusleikkauksia tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Onko tällainen mielestäsi kaunista?

1.

Dominika on nykyään paras kaveri ukrainalaisen Barbie-tyttö Valeria Lukyonovan kanssa.

2.

Tytöt aikovat muuttaa Amerikkaan.

3.

He löysivät toisensa netin kautta.

4.

Dominika ei ole kuulema tehnyt vielä täydellistä muodonmuutosta Barbie-nukeksi.

5.

Valerian mukaan tytöt ovat henkisesti siskoja.

6.

7.

8.

Tytöt aikovat perustaa Barbie-realityshown.

9.

10.

Tämä käärme on oikea.