Venäjällä onnettomuukisia sattuu käsittämättömän paljon varsinkin liikenteessä. Ihmiset ajavat holtittomasti eivätkä ota huomioon muita liikenteen käyttäjiä.

Tällä videolla onnekas mies törmää rekkaan ohittaessaan sitä ja välttää täten pakettiautoon törmäämisen, josta olisi tullut rumaa jälkeä.

Videoita, joissa esiintyy opitisia illuusioita on ympäri nettiä. Videoiden katsomisen jälkeen pää tai silmät saattavat hetken aikaan olla pyörällään, mutta normaali näkö palautuu yleensä muutamassa sekunnissa.

Videota katsoessasi muista katsoa joka kirjain tarkkaan, jotta testi toimii. Videon päättyisen jälkeen katso huoneessasi olevaa seinää ja katso mitä tapahtuu.

Kalastamassa saattaa käydä välillä ikäviä tapaturmia, kuten koukun jääminen kiinni johonkin ruumiinosaan.

Tämän miehen käteen oli jäänyt kiinni kolmihaarakoukku, mutta yhdessä kavereiden, sekä viinan avustuksella koukku saatiin kuitenkin helposti pois. Mies ei päästänyt ääntäkään, sillä hän taisi olla sammumispisteessä.


Veljekset usein kujeilevat toistensa kustannuksella ja kuvaavat tekemisiään videolle. Tämä poika ei halunnut, että hänen veljensä nukkuisi ja päätti ärsyttää tätä puhumalla turhista asioista.

Lopulta alhaalla nukkuva isoveli raivostuu ja heittää veljensä alas sängystä.

CrazyDrummer nimimerkillä esiintyvä käyttäjä lisäsi omakuvansa yhteisöpalvelu Reddittiin kuvatekstillä ”60-vuotta vanha.”

Kuva nosti samantien kohun steroidien käytöstä, mutta CrazyDrummer kielsi syytökset.

Evästevalinnat