Supertähti Zlatan Ibrahimovic on tällä hetkellä aivan hurjassa vedossa. Ruotsi pelasi Tukholmassa harjoitusmaaottelun keskiviikkona Englantia vastaan. Zlatan teki ottelussa käsittämättömät neljä maalia ja näytti maailmalle, miksi hänestä puhutaan. Aluksi Englanti johti ottelua maalein 2-1, mutta viimeisen viidentoista minuutin aikana Zlatan teki kolme maalia.


Uutistoimisto CNN väittää napanneensa UFO:n filmille. Denverin yläpuolelta kuvattu materiaali näyttää selvästi nopean lentävän asian, mitä kukaan ilmailualan ekspertti ole pystynyt tunnistamaan.

Yhteisöpalvelu Redditissä esitettiin muutamia teorioita, kuten kameran lähellä lentävä ötökkä tai radio-ohjattava lelu.

Ovatko avaruusoliot tulleet vierailemaan vihdoinkin?

People-lehti on valinnut taas vuosittaisen maailman seksikkäin mies kilpailun voittajan. Tällä kertaa voittajaksi selviytyi näyttelijä Channing Tatum, joka voitti Ryan Goslingin tiukasti.

Channing Tatum on ollut viime aikoina näkyvästi esillä Magic Mike -elokuvan myötä, jossa hän esittää miesstripparia.

Kuvassa: Paljon rahaa

Suomalaisilla on tällä viikolla mahdollisuus voittaa 147 miljoonaa euroa lottoamalla. Jättipotti on jaossa Yhdysvaltojen Powerball-lotossa, johon suomalaiset voivat osallistua verkossa.

Jättipotti on yltänyt jo 147 miljoonaan euroon ja sen uskotaan vielä kasvavan. Powerball-loton peliaikaa on jäljellä tänään keskiviikkona kello 23.00 saakka. Arvonta suoritetaan huomisaamuna Suomen aikaa. Osallistumaan pääsee osoitteessa: multilotto.com.

Jättipotit ovat kasvaneet huimasti kansainvälisissä lottoarvonnoissa viime vuosien aikana. Voittosummat kipuavat usein jopa yhdeksännumeroisiksi. Suomalaisilla on mahdollisuus päästä osallisiksi näihin arvontoihin Multilotto.com -verkkopalvelun kautta.

147 miljoonalla eurolla voisi ostaa esimerkiksi:

  • 650 Ferraria (225 000 per auto)
  • 1 000 000 pulloa Dom Pérignon -shampanjaa ( 145 euroa pullo)
  • 262 500 Louis Vuittonin käsilaukkua ( 560 euroa laukku)
  • 26 250 kiloa Venäjän kaviaaria (5600 euroa kilo)
  • 196 000 iPhone 5 -puhelinta (750 euroa puhelin)
  • 32 600 kiloa valkoista tryffeliä (4500 euroa kilo)

Tietenkin voitoista menee muhkea osa veroihin, mutta silti!

Tapahtumat saivat alkunsa kun 19-vuotiaan Dexter Johnsonin perhe kuuli tuomionjulistuksen: Heidän lapsensa sai rangaistukseksi suorittamistaan rikoksista kuolemantuomion.

Pojan perhe alkoi itkemään hysteerisesti, ja hänen äitinsä pyörtyi. Syytetty näki tämän, ja menetti hermonsa. Hän nousi seisomaan ja alkoi huutamaan äitinsä nimeä. Poliisit eivät tästä kuitenkaan pitäneet, ja hyökkäsivät nuorukaisen kimppuun välittömästi.

Dexter Johnson sai tuomion 2005 suorittamastaan rikoksesta. Johnson oli väitetysti ryöstänyt pariskunnan, ja rikoksen lopuksi ampunut heitä molempia päähän.

Kuolemanrangaistus on rikoksesta tuomitun henkilön surmaaminen. Muun muassa Euroopan ihmisoikeussopimus ja Suomen perustuslaki kieltävät kuolemanrangaistuksen.