Urheilukanava ESPN pyysi fanejaan twiittaamaan heille Vine-videopalvelun kautta hauskoja urheiluun liittyviä videopätkiä ja koostivat sitten parhaista paloista tämän videon. Osa tempuista on tehty huumorilla ja osa huikealla taidolla ja luovuudella.

Meistä jokainen on tehnyt sitä – katsonut pornoa netistä. Tästä aiheesta on tehty hauska sketsi, jossa mies alkaa hikoilla aivan silmittömän paljon, kun tyttöystävä kyselee, minkäslaista materiaalia sieltä on tullut katsottua. Eikä siinä vielä mitään, taitaa miehenkin kysymykset naiselle osua arkaan paikkaan.

Vaikea sanoa, kertooko kakku enemmän niistä, kenelle se on tehty vai niistä, ketkä sen ovat tehneet. Oli miten päin vaan, tässä 15 erittäin omaperäistä herkutteluvaihtoehtoa. Nam!

Kädenvääntökilpailuissa saattaa usein käydä huonosti, kun molemmat osapuolet laittavat kaiken peliin. Tällä videolla tyttö, jolla on murtunut käsi ottaa terveellä kädellään uuden kädenvääntökilpailun huonoin tuloksin.

Ensin kilpailu sujuu hyvin, mutta toisen erän alkaessa käsi napsahtaa poikki. Nyt elämä ei varmasti ole helppoa, kun molemmat kädet ovat kipsissä!

Segway on yhdysvaltalaisen Dean Kamenin kehittämä kulkuneuvo, joka toimii akulla. Laitteessa on tasapainottava järjestelmä, joka pitää sen liikkuessa pystyasennossa. Tai niin sen ainakin pitäisi pitää. Näemmä suhteellisen moni kokee laitteen käytön helpoksi, mutta alle puolen minuutin he syleilevät vaakatasossa nurmikkoa tai asfalttia.

Evästevalinnat