Venäjän liikenteessä hurjat tilanteet tallentuvat videolle, koska lähes jokaisessa ajoneuvossa on kojelautakamera. Tällä videolla et onneksi näe hurjia kolareita, sillä tähän koosteeseen on koottu onnekkaimpia ihmisiä Venäjän liikenteestä.

Videolla on erittäin monia läheltä piti -tilanteita, joista selvittiin vain säikähdyksellä.

Koirat suojelevat perheenjäseniään erittäin hanakasti, mikä tekee niistä ehdottomasti ihmisen parhaita ystäviä. Tälle tytölle ei missään nimessä kannata alkaa ryppyilemään ainakaan, kun sen uskollinen sheefferi on paikalla.

Videolla koira puolustaa hanakasti tyttöä kahdelta ”ilkeältä” mieheltä ja ilman suojatyynyjä kädet olisivat varmasti olleet verillä.

Kun nälkä yllättää ja jääkaapissasi ei ole ruokaa, on helppoa vain tilata pizzaa kotiovelle – Mutta onko näin parin vuoden päästä?

Tuntuuko sinusta siltä, että henkilökohtaiset tietosi ovat suojassa, eikä ulkopuolinen henkilö pääse käsiksi niihin? No, sekin asia saattaa muuttua, ainakin tämän videon perusteella. Tämän mukaan parin vuoden päästä jopa pizzeriat tietävät tietoja työpaikastasi, henkilökohtaisista sairauksista ja raha-asioistasi. Jatkossa et voi tilata rasvaista pizzaa jos terveytesi ei suosi sitä, ja saat ehdotuksia terveellisimmistä vaihtoehdoista.

Onneksi tämä video on pelkkä mielikuvituksellinen sketsi, eikä näin tule tapahtumaan. Ainakaan toivottavasti.

Näyttää taikuudelta, mutta on fysiikkaa.

Videolla opettaja osoittaa konkreettisen esimerkin avulla, miten momentum eli liikemäärä käytännössä toimii. Pyörä, joka ilman vauhtia tippuisi narunpäästä, pysyykin siinä pyörimässä. Lisää tällaisia kouluihin!

Videon upea tanssiesitys on luotu niin, että taustakankaalla pyörii spesiaaliefektein taiteiltu video, jonka kanssa näyttämöllä esiintyvät akrobaatit tekevät yhteistyötä.

Yleisö kokee lähes hypnoottisen elämyksen, jossa akrobaatit ovat osa suurta peliä tehtävänään muun muassa väistellä eteentulevia esteitä, rikkoa ilmassa leijuvia palkkeja ja uida keskellä sokkeloa. Tietokoneanimaatio ja ihkaelävät ihmiset luovat yhdessä maailman, jossa ei ole enää mitään rajoja.