Isä on ollut töissä koko päivän, äiti ja lapset taas kotona. Sitten yhtäkkiä ovessa kilisee avaimet ja isä tulee kotiin. Näiden kaksosten, Anabelin ja Lydian ilmeet kertovat, miten kivalta se tuntuu, kun tuo hetki päivästä vihdoin koittaa.

Video on kuvattu Krakovassa Puolassa. Katulaulaja vetää hienosti oopperaa, mutta vielä hienommin vetää hänen tyttärensä. Pieni lapsi ymmärtämättä ehkä itsekään mitä tapahtuu saatikka mitä hän tarkalleen ottaen edes laulaa, osallistuu isänsä kanssa hienoon esitykseen. Molemmilla löytyy selkeästi rakkaus musiikkiin.

Sasha-koira löysi uuden ystävän rannalta – nimittäin tuttavuutta hakevan kalan. Koira oli kiinnostunut kalasta, mutta mikä on melko erikoista, myös kala oli kiinnostunut koirasta. Usein kalat tiedetään kovin säikkyinä, jotka lähtevät karkuun niitä lähestyttäessä.

Kala ja koira uiskeltelivat yhdessä vedessä, sekä tutkiskelivat toisiaan tarkasti. Tällaista näkyä ei taida ihan päivittäin tulla vastaan!

Tällaisia tarinoita lukiessa tulee samanaikaisesti sekä surullinen että onnellinen olo. Surullinen siksi, että lapsi on joutunut käymään läpi syövän. Onnellinen siksi, että hän selvisi.

Ehkä vielä yksi tunteista on ”hämmentynyt”, sillä näin vaikean asian kanssa painivan lapsen positiivinen elämänasenne on jotain sellaista, mitä ei ihan jokaisen aikuisen maailmasta löydy.

Tässä on Kylie Simondsin tarina.

Kun Kylie oli vasta 8-vuotias, hänellä todettiin harvinainen sidekudossyöpä.

Hänelle tehtiin useita leikkauksia ja kemoterapia jatkui melkein vuoden.

Mutta kaikista ikävistä asioista huolimatta Kylie jaksoi olla positiivinen.

Hän ei luovuttanut missään vaiheessa.

Ja vihdoin tulikin päivä, kun syövän voittamisesta oli kulunut vuosi…

… ja toinen!

Kouluprojektina Kylie keksi keinon helpottaa muiden syövästä kärsivien lasten elämää.

Hän suunnitteli hienon repun, jossa saa kannettua helposti tarvittavat syöpähoitovälineet.

Tämän hän keksi siitä syystä, että oli itse usein kompastellut tippatelineen johtoihin. Lisäksi teline on iso ja sairauden heikentämänä hän ei jaksanut itse edes työntää sitä.

Mutta tätä reppua on helppo kantaa mukana. Lisäksi se on söpö eikä yhtään niin pelottava kuin iso metallinen teline.

Kylie sai mielettömästä keksinnöstään useita palkintoja ja nyt se onkin patentoitu hänen nimiinsä.

Kylien tarina on kannustanut monia ihmisiä ympäri maailmaa jaksamaan läpi raskaat hoidot. Eikä ihme, sillä tällainen positiivisuus, rohkeus, kekseliäisyys ja iloisuus voi kummuta ainoastaan lapsesta.

Lähde: Courage for Kylie / Neatorama

Pienestä taaperosta Emmasta on tulossa hevostyttö. Se varma. Tuo reippaus ja itsevarmuus, jolla lapsi taluttaa perässään 500-kiloista ystäväänsä Cinnamonia, on ainutlaatuista. Eikä paljon hevonenkaan ryöhistele eikä isottele – se kunnioittaa pientä ohjaajaansa.