23. maaliskuuta ilmestyy odotettu Nälkäpeli (The Hunger Games) elokuvateattereihin, ja maistiaisia tulevasta elokuvasta on jo alettu tarjoilla.

Putouksesta tutut Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma tekevät oman komediasarjansa Subille.  Uusi sarja paparazzit repii huumoria viikon uusista lööppijulkaisuista. Sarjassa on teemoina ainakin raha, seksi ja valta.

Viikon lööpeista tuttuja naamoja tullaan näkemään ohjelmassa ainakin cameo-rooleissa.  Sarja alkaa Subilla perjantaina 23.3 kello 21

 

Maailman tunnetuin teinipoppari Justin Bieber juhlistaa tänään 18-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän otti osaa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan, jossa Bieberiä odotti suuri yllätys. Popparin manageri, Scooterin Braun, yllätti hänet ja lahjoitti miehenalulle suomalaisvalmisteisen luksusauton, Fisker Karman, syntymäpäivälahjaksi yhdessä Usherin kanssa.

Katso Justin Bieberin reaktio saamastaan lahjasta!

 


The Monkeesin,
1960-luvun suosikkiyhtyeen laulaja, Davy Jones on kuollut. 66 vuotias Davy kuoli Floridassa sairaalassa sydänkohtaukseen.

The Monkees myi 60-luvulla miljoonia levyjä tultuaan kuuluisaksi NBC-kanavan komediasarjasta. Yhtyeen kuuluisimpia kappaleita ovat Hey Hey We’re The Monkees ja I’m A Believer.

 

Helmikuun alussa Tanskalainen tv-kanava julkaisi videon missä Pentti Arajärvi katseli pitkään tanskalaisen kruununprinsessan rintoja.  Video on on levinnyt Youtuben välityksellä nopeasti ympäri maailmaa ja herätti suurta hupia katsojissa. Video on kerännyt lähes 100 000 katsojaa.

Tänään Tanskan televisio myönsi että video on muokattu ja on kasattu kahdesta videoklipistä. Tuijotuksen ja prinsessan vihaisen vilkaisun vällillä on oikeasti n. 8 minuttia