Britain’s Got Talent -ohjelman tuomaristo ja yleisö olivat hyvin skeptisiä tulevan esityksen suhteen, kun viisi hieman vanhempaa miestä asteli lavalle. Epäilykset hävisivät kuitenkin nopeasti, kun miehet aloittivat humoristisen esityksensä. Miehet tanssahtelivat lavalla ja saivat jokaisen suupielet ylöspäin.

Japanilainen Kazuya Murata on vasta 6-vuotias, mutta osaa silti käsitellä jojoa paremmin kuin moni muu. Poika osallistui kaksi vuotta sitten Asia Pacific Yo-Yo -kilpailuun, jossa hän sai yleisön hämilleen taidoillaan.

Jos omasta keittiöstä ei löydy veitsien teroitukseen tarkoitettua työvälinettä, niin ei hätää! Tällä kätevällä niksillä saa nimittäin tylsimmänkin veitsen teroitettua, ihan pelkän kahvikupin avulla. Videolla ollaan näytetty, miten tämä käytännössä tapahtuu.

Hiusten värjääminen piristää aina mukavasti silloin tällöin. Eri vuodenajat ja juhlat inspiroivat usein vaihtamaan uudenlaiseen ulkonäköön. Tämä testi auttaa uuden hiusvärin valinnassa.

7 viikkoa vanha Lachlan-poika kuulee elämänsä ensimmäisen kerran, kun hänelle asennetaan kuulolaite. Ensin hieman itkettää, sitten hämmästyttää ja lopulta alkaa jopa vähän hymyilyttämään.