NASA on julkaissut lumoavan videon auringosta. Teos kestää muutaman minuutin ja siihen sisältyy videopätkiä, joita on otettu auringosta viiden vuoden ajan. Nämä videopätkät on kuvattu joka kahdeksas tunti vuosien 2010-2015 välillä.

Kuvamateriaali antaa hieman käsitystä siitä, kuinka valtavia aurinkopurkaukset ovat. Kaunista.

Geenimanipulaation mahdollisuudet alkavat vasta aueta tutkijoille, ja näin pitkälle tullaan tuskin koskaan pääsemään. Vai tullaanko?

Näiden huikeiden visioiden takana on taiteilija Chris Benn, joka päätti jättää taakseen kiireisen elämän mainosmaailmassa ja keskittyä lastenhoitoon koti-isän roolissa Saksan Alpeilla sekä surrealististen kuvien luomiseen Photoshopilla. Mies saa inspiraationsa eläintarhoista, joissa hän vierailee.


Lähde: chrisbenn.com

Tällaisen suloisen kynsilakkauksen kuka vain osaa tehdä tämän videon katsottuaan. Ensin näyttää siltä, että näihin kynsiin ollaan panostettu tavallista enemmän. Pikkutarkka printti kynnessä näyttää tarkalta käsityöltä. Todellisuudessa nämä on todella helppo tehdä, ja tekemiseen käytetään oikeaa sanomalehteä.

Ensin kynsi lakataan vaaleanharmaalla aluslakalla. Sen värisellä, jota oikea sanomalehti muistuttaa väriltään. Aluslakan annetaan kuivua täysin, muuten seuraava työvaihe voi pilata kynnen pinnan.

Kun lakka on kuivunut, kynsi dipataan puhtaaseen alkoholiin, ja annetaan kynnen olla siellä noin 5 sekuntia. Märälle kynnelle asetetaan pieni pala sanomalehteä, joka painellaan kynnen päälle tiiviisti. Tämän annetaan asettua kynnellä noin 15 sekuntia. Sitten sanomalehti poistetaan varovasti kynnen päältä. Tässä vaiheessa voi huomata, että sanomalehden printti on tarttunut kauniisti kynnen pintaan.

Kynsi pitää muistaa lakata vielä läpinäkyvällä päällyslakalla, jotta teksti ei kuluisi kynnestä. Hauskoja lakkaushetkiä!

Tämä on jo liian hellyyttävää. Kissa on kivunnut isäntänsä syliin, ihan kaulaan asti. Sen pienet pörröiset tassut ovat miehen harteilla lähellä niskaa, ja kissan pää painuu kaulaa vasten. Keittiössä ei paljon muuta kuulu kuin harras kehräyksen ääni. Isäntäkin on niin otettu tästä, ettei uskalla liikahtaa.

Sitruunan syöminen raakana irvistämättä ei onnistu välttämättä tosimieheltäkään. Nämä 12 pientä ja rohkeaa vauvaa päättivät ottaa kuitenkin haasteen vastaan hauskoin ja hellyyttävin tuloksin.

Osa naperoista vain nauroi ja irvisti, kun taas osa purskahti itkuun kirpeän maun seurauksena.

1. ”Heei eihän tää niin pahaa ollutkaan.”

2. ”Hyi että!”

3. ”Vaaaaau.”

4. ”Yööääk.”

5. ”Ota se pooois!”

6. ”Omnomnom.”

7. ”Eeeeeeeei!”

8. ”Pahaaaa.”

9. ”En kestä tätä kirpeyttä!”

10. ”Kai tää on pakko niellä.”

11. ”Kaikkea ei pitäisi vissiin kokeilla.”

12. ”Siis onks tää oikeesti näin kirpeetä.”

Kuvat: Imgur.com

Evästevalinnat