Kahdeksan nuorta poikaa nousee lavalle koulun juhlasalissa. He ovat kaikki pukeutuneet samanlaisiin uima-asuihin kuten taitouimarit konsanaan. Sitten he siirtyvät sinisen muovikankaan taakse. Ja siitä alkaakin sitten poikien loistava taitouintiesitys, jossa rytmiikka ja huumori toimivat yhtä täydellisesti yhdessä kuin voi ja sokeri pullataikinassa.

Miehillä ja naisilla on tiettyjä eroavaisuuksia arkisissa tilanteissa, jotka jokainen tunnistaa lähes heti. Tällä videolla miehet ja naiset ovat kuitenkin vaihtaneet ”roolejaan” ja tuloksena syntyi todella hauskoja pätkiä.

 

Iso mustakarhu lyllertää takapihalla. Se päättää käydä napostelemassa puussa roikkuvasta telineestä vähän linnunruokaa. Karhun ruokailutuokio jää kuitenkin lyhyeksi, sillä paikalle juoksee kaksi uhkarohkeaa bulldoggia – toinen karhun selän taakse ja toinen sen eteen. Iso köriläs lähtee fiksusti livohkaan toisten mailta eikä kenelläkään käy onneksi mitään.

Kissa istuu pienen kaiuttimen vieressä, josta tulee musiikkia. Se tuntee karvoissaan, miten matalat ääniaallot puskevat kaiuttimesta ulos, joten se yrittää tassuillaan napata niistä kiinni. Vaikka se näyttääkin vähän hupsulta, niin kyllä tuo on kuitenkin aika fiksu kissa. Eikä musiikkikaan onneksi taida liian lujalla pauhata, lähtisi katti muuten varmasti karkuun.

Lelut keksittiin jo tuhansia vuosia sitten, milloin ne rakennettiin vain puuta, nahkaa ja kiviä käyttäen. Nykyään maailma on niin kehittynyt, että rajoja suunnittelulle ja toteutukselle ei ole. Ihmiset keksivät mitä hulluimpia ideoita, jotka päätyvät juurikin esimerkiski pikkulasten leluihin.

Lapset eivät välttämättä ymmärrä lelun syvempää merkitystä, mutta jotkin niistä voivat antaa vääristyneen kuvan pienelle ihmiselle. Tai pelottavan näköiset lelut voivat tulla uniin, jopa aikuisillakin.

Kannattaa siis kaksi kertaa miettiä, mitä leluja lapsellensa ostaa. Ehkä raskaana oleva lapsinukke, jonka syntymätön vauva on myös raskaana, ei ole välttämättä se paras vaihtoehto nuorelle mielelle.

Lähde: Distractify

Evästevalinnat