Ihmiset mokailevat päivittäin ja joskus mokista saattaa syntyä isompikin soppa.

Mikäli sinulla on ollut huono viikko, niin tämä videopätkä saattaa piristää sitä, sillä tämän videon ihmisille on varmasti käynyt huonommin kuin sinulle.

Intialaiset metsänhoitajat olivat menneet tutkimaan tapausta, jossa tiikeri oli hyökännyt maanviljelijöiden karjan kimppuun Kazirangan kansallispuistossa Koillisessa Intiassa kunnes heidän retkensä koki vakavan käänteen.

Norsujen päällä ratsastaneet miehet kokivat elämänsä yllätyken, kun heidän etsimänsä tiikeri yht’äkkiä hyökkäsikin miesten kimppuun kasvistosta hurjan hypyn voimin.

Hyökkäyksen jälkeen metsänhoitajat alkoivat ampumaan ilmaan päättömästi, pelottaakseen tiikerin pois. Tiikeri onnistui vahingoittamaan yhtä miehistä vakavasti.

Voimistelu on rankka laji, joka vaatii paljon lihaksia. Usein vanhat ihmiset eivät harrasta rankkaa telinevoimistelua, sillä voimat eivät yksinkertaisesti enää riitä.

Tällä videolla näet kuitenkin naisvoimistelijan, joka hallitsee liikkeensä vielä, vaikka onkin jo 86 vuotias.

Kissoilla on arkipäiväisinä vihollisina muun muassa paperitulostimia, joiden kimppuun ne hyökkäilevät. Tällä videolla kissa hyökkää tulostinpaperin kimppuun, joka on juuri tullut ulos koneesta.

Kato Ny Äijjää ja Takas ekaa kertaa  hiteistä tuttu Majuri on julkaissut uuden kappaleensa. Tyytyväinen biisillä on mukana legendaarinen Pate Mustajärvi.

Kappaleen biitin on tehnyt Beni Blankko, ja musiikkivideon ohjauksesta vastasi Heikki Häkkinen.

Evästevalinnat