Moni on laivalla matkustaessaan varmasti joskus ihmetellyt kuinka helpon näköisesti kapteeni saa ajoneuvonsa ohjattua satamaan. Suurten laivojen ohjaaminen saattaa kuitenkin olla yllättävän hankalaa varsinkin huonolla säällä. Videolla näet todella tyylikkään rantautumisen ja kapteeni ei selvästikkään välittänyt pätkääkään omasa laivastaan.

Kaikki sujui loppujen lopuksi kuitenkin hyvin ilman suurempia vahinkoja.

Miltä kuulostaisi uima-allas, jonka pystyy piilottamaan talveksi tai huonon sään ajaksi. ”Hidden pool” on uima-allas, jonka syvyyttä pystyy säätelemään vain nappia painamalla.

Uima-allas ei kuitenkaan ole kaikkien saatavilla, sillä sen hinta on mukavuuden veroinen.

 

Etelä-Koreassa leviää uusi internetvillitys mokbang, joka käytännössä tarkoittaa syömistä livekameran edessä maksua vastaan. Kauniit ja sirot eteläkorealaiset naiset ottavat suuria määriä ruokaa eteensä ja pistävät web-kameran kuvaamaan. He ovat rekisteröityneet sivustolle, missä kuka tahansa voi katsella heidän kamerakuvaansa.

Vanhempi ja tutumpi internetvillitys on liveshowt, jossa kauniit naiset riisuvat itseään rahaa vastaan. Mitä enemmän maksetaan, sitä enemmän naiset ottavat vaatteitaan pois. Tämä Etelä-Korean uusi trendi toimii samalla periaatteella, vaatteiden riisuminen on vain vaihtunut syömiseksi.

Videolla haastatellaan erästä suosittua mokbangaajaa, joka tienaa kaiken elantonsa livesyömisellä. Hän kertoo syövänsä kolme tuntia päivässä kameran edessä, minkä aikana häntä katselee tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Hän tienaa livesyömisellä yli 9 miljoonaa wonia kuukaudessa, joka vastaa noin 6,000 euroa.

Osa ihmisistä saa tietynlaista mielihyvää katsoessaan, kun toinen ihminen syö. Moni dieetillä oleva ihminen hakee lohtua katsomalla toisia tunkemassa ruokaa suuhunsa. Myös yksinäiset ihmiset, jotka kaipaavat päivällisseuraa, katselevat usein mokbangia.

Toiset sen vaan osaa. Nimittäin piirtämisen jalon taidon. Brittiläinen taiteilija Ileana Hunter on tehnyt uskomattoman tarkkoja ja upeita siluetteja maailman kuuluisimmista naisista. Hän käyttää grafiittikynää vangitessaan muun muassa Britney Spearsin, Angelina Jolien, Katy Perryn ja prinsessa Dianan kauneuden paperille.

Ileanalla on uniikki tyyli piirtää.

Hän jättää osan kasvoista piirtämättä…

… jolloin katse kiinnittyy silmiin ja suuhun.

Piirustusten yksinkertaisuus tekee niistä äärettömän puhtaita ja paljaita.

Töissä korostuvat erityisesti naiseus, feminiinisyys sekä herkkyys.

Kasvojen sommittelu paperin sivuun lisää kuvien voimaa ja dramatiikkaa.

Ileana on todellakin onnistunut tavoitteessaan ikuistaa kauneuden paperille.

Kerrassaan upeita!

Kuvat: Ileana Hunter / All Over Press

Hollannissa tankkeja testataan ihmisten kustannuksella, sillä nyt ainakin kuskilla on tarpeeksi motivaatiota jarruttaa kunnolla. Testi varmasti aiheuttaa kylmiäväreitä rivissä seisoville miehille ja naisille. Onneksi panssarivaunua kuljettanut mies oli myös valppaana.

Testin jälkeen olo oli varmasti leppoisa kuskilla, sekä rivissä seisoneilla ihmisillä.