Virkkaaminen on mukavaa ajanvietettä, mutta siitä voi syntyä myös jotain suurta. Puolalainen taiteilija Olek päätti virkata tämän keravalaisen omakotitalon pinkkiin päällysteeseen. Hänen apunaan jättimäisessä projektissa oli muun muassa maahanmuuttajanaisia ja virkkaajia tarvittiin noin satakunta.

Taiteilija kertoo Instagramissaan, että talo symboloi valoisaa tulevaisuutta, joka on täynnä toivoa. Valokuvat eivät kuulemma tee oikeutta talolle, joten jos satut olemaan Keravan juna-aseman lähellä, käy vilkaisemassa tätä pinkkiä ilmestystä!

 

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on

Celtic Thunder -niminen mieskuoro pitää esityksen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Siististi pukeutuneet, komeat ja  eri korkeuksilta laulavat miehet ovat jotain, mitä voisi kuunnella vaikkapa koko päivän ajan. Yleisön reaktiota on ilo kuunnella lopussa, kun mieskuoro lopettaa esityksen. Tällainen musiikki on myös mukavaa vaihtelua jatkuvasti radiossa soiville rock, pop ja rap-kappaleille.

Videolla kuulemasi kappaleen nimi on Amazing Grace

Helsingin poliisisoittokunta yllätti yleisön Kampissa poliisin 200-vuotisjuhlan ja Poliisin päivän kunniaksi. Videolla näemme, kuinka aluksi poliisit näyttäisivät lähtevän keskeyttämään katusoittajien soittamista, mutta liittyvätkin itse mukaan jammailuun. Lopulta käynnissä on huikea konsertti keskellä kaupunkia, joka saa meidätkin ottamaan pari tanssiaskelta!

Rakkaus kestää läpi elämän, ylä- sekä alamäet ja tämä kuva todistaa sen täydellisesti. 100-vuotias mies pitää rakkaansa kädestä kiinni, vain tunteja ennen hänen menehtymistään. Heidän lapsenlapsensa lisäsi kuvan internettiin ja kertoo sen yhteydessä, että pariskunta on ollut naimisissa huikeat 77 vuotta. Jäämme aivan sanattomaksi liikutuksesta katsoessamme tätä kuvaa.

 

My Grandma, 96, with my Grandpa, 100, hours before her death this weekend. 77 years of marriage. from pics

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koirilla on loistava vainu, jonka avulla ne pystyvät jäljittämään asioita, joita ihmiset eivät ikinä huomaisi.

Omistaja ihmetteli, kun sen koira ryntäsi rannan tuntumaan ja jäi haukkumaan. Lähemmäksi mentäessä mies huomasi, että rannalle oli ajautunut delfiini, joka ei päässyt omin avuin takaisin mereen.

Koiran nokkeluuden ansiosta delfiini selvisi takaisin mereen, kun mies auttoi sitä hieman syvemmälle.