Virossakin nähdään myös silloin tällöin kummallisia esityksiä. Tällä kertaa Winny Puhh niminen bändi yritti päästä euroviisuihin omaperäisellä esityksellään, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Bändin jäsenet olivat pukeutuneet omaperäisesti ja laulukaan ei ollu tavallisimmasta päästä. Tämä bändi olisi varmasti tuonut Virolle hyvää mainetta ja kunniaa. Sääli, että kyseinen bändi ei kuitenkaan päässyt jatkoon.

Valeria Levitin, 39 kärsii erittäin pahasta anoreksiasta, joka on jatkunut jo pitkään. Tällä hetkellä nainen sanoo haluavansa olla varoittava esimerkki siitä, mihin anoreksia voi pahimmillaan johtaa. Valeria painaa vain 25 kiloa ja hän on kärsinyt syömissairaudesta 20 vuotta.

Valerian anoreksia alkoi koulusta, jossa hänen sanottiin olevan liian pullea malliksi. Nainen sanoo sairauden aiheuttavan yksinäisyyttä ja runsaasti katseita, sekä huonoa itsetuntoa. Valeria on myös kauhistunut saamistaan viesteistä, joissa tytöt ihannoivat häntä kysyvät vinkkejä laihduttamiseen.


Vanhemmat keksivät lapsilleen hauskoja aprillipiloja, jotka joskus saattavat mennä hieman yli rajojen.

Tällä videolla isä huijasi poikaansa tämän kakanneen housuunsa. Lopulta isä myös maistaa ”kakkaa”, jonka jälkeen hän repeää nauruun.

Louisvillen pelaaja Kevin Ware koki kovia eilen pelatussa koripallo-ottelussa. Mies hyppäsi tavoitellen vastustajalla ollutta palloa ja alas tullessaan jalka murtui kokonaan. Mies jäi makaamaan tuskaisena kentän reunaan ja peli vihellettiin poikki välittömästi.

Öljyvahinkoja sattuu yleensä merellä, kun laivat ajavat karille tai törmäävät toisiinsa. Nyt Arkansasissa on tapahtunut kuitenkin harvinaisempi onnettomuus, jossa suuri öljyä kuljettava putki on mennyt rikki.

Videon mies kuvaa tilannetta, jossa öljy valuu pitkin omakotialuetta. Osa ihmisistä on alkanut varastoimaan arvokasta öljyä.

Evästevalinnat