Tämä video kuvattiin vähän aikaa sitten Kenian safarilla. Norsulauma oli ylittämässä jokea, mutta se kaikkein pienin niistä, vasta kuuden kuukauden ikäinen poikanen oli liian pieni tuohon hommaan. Virtaus oli nimittäin niin voimakas. Poikanen lähti virran mukana, mutta onneksi sen kaveri oli pitämässä huolta. Pelastus saatiin loppuun vasta, kun emo riensi apuun. Lopulta poikanen saatiin turvallisesti maalle ja lauma jatkoi matkaansa.

Tämä video osoittaa, miksi kestää pikkuisen kauemmin laittaa aamupalaa kaksosille. Eikä tässä päästä edes jääkaapin avaamista ja sulkemista pidemmälle.

Isä on tällä kertaa ruoanlaittovuorossa. Hän seisoo jääkaapilla, jonka vieressä nököttää kaksi pientä taaperoa. Nämä kaksoset ovat ehdottomasti sitä mieltä, että isää pitää auttaa. Isä taas on enemmän sen kannalla, että selviää paremmin yksin. Kyllä tässä ainakin aamujumpat saa tehtyä samalla.

Anita hoitaa susia “Polar Zoo”-nimisessä (nyk. Polar Park) eläintarhassa Norjassa. Videolla näet koskettavan tilanteen, jossa nainen kohtaa tutut sudet pitkän tauon jälkeen.

Eläimet huomaavat heti, kuka heidän alueellaan on, ja ne lähtevät porukalla halaamaan ja nuolemaan ystäväänsä.

Elikkä siis. Kaksi 30-vuotiasta miestä tallensi 60-vuotiaan äitinsä ja tämän siskon välisen jutustelun. Sitten miehet opettelivat tuon keskustelun ulkoa ja näyttelivät sen niin, että taustalla kuuluu naisten puhe.

Tämä osoittaa jotenkin hauskalla tavalla, miten erilaisista asioista miehet ja naiset usein puhuvat. Olisi hauska nähdä seuraavaksi tämä sama asetelma toisinpäin.

Monia asioita ei voi olla liikaa, ja sukat ja sukkahousut ovat juuri sellaisia. Ne vielä kaiken kukkuraksi menevät niin pieneen tilaan, ettei niille tarvitse omaa vaatekaappia.

Syksy on Suomessa sellaista aikaa, kun on kiva pistää värikästä päälle. Tässä on 21 erilaista sukkahousumallia ja sukkaa piristämään jalkoja ja mieltä!

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

 Lähde

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

Ja sitten tietysti…

Lähde

Kyllä.

Lähde