Viulunsoittaja on juuri lopettamaisillaan kappaletta, kun yleisön joukossa pärähtää ilmoille tuttu Nokian soittoääni. Artisti ei kuitenkaan hätkähdä vaan reagoi hauskasti tapahtuneeseen, ja alkaa soittaa viulullaan soittoäänen säveltä.

Atlantan eläintarhassa tapahtui heinäkuun viides päivä 2013 jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut Yhdysvaltain eläintarhojen historiassa. Isopanda synnytti kaksoset.

Kaksi päivää sitten nämä pienet karvapallerot, jotka aiemmin tunnettiin vain pentu A:na ja pentu B:nä, saivat nimensä: Mei Huan ja Mei Lun. Vanhan kiinalaisen perinteen mukaan pennut saivat nimensä vasta 100 päivän ikäisinä.

Kiinassa asustava isopanda on erittäin uhanalainen alhaisen syntyvyyden ja elinympäristön hupenemisen takia. Luonnossa elää arviolta vain noin 1600 pandaa. Panda elää 18-20-vuotiaaksi, eläintarhoissa tosin jopa 30-vuotiaaksi.

Lähde: All Over Press

PES on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja palkituimmista stop motion -animaatioiden luojista. Stop motion tarkoittaa animaatiotekniikkaa, jossa staattiset esineet tehdään liikkuviksi siten, että niitä siirretään vähän kerrallaan ja jokainen siirto kuvataan. PES on tunnettu siitä, että hän muuttaa tavalliset tutut arkipäivän tavarat animaatiohahmoiksi ja -esineiksi.

PES:in edellinen animaatio Fresh Guacamole nimettiin jopa Oscar-ehdokkaaksi, ja se on lyhin ehdokkuuden koskaan saanut elokuva. Uusin lyhtelokuva on tehty vanhoista työvälineistä, jotka esittävät kaloja veden syvyyksissä.

Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Aziz Ansari on tunnettu erityisesti sarjasta Parks and Recreation (suom.Puisto-osasto). Tällä videolla on hän kuitenkin puhuu avioliitosta ja siitä, miltä tuntuisi, jos sitä ei olisi vielä keksitty.

Shane Burcaw on 20-vuotias nuori miehenalku. Mutta hän ei ole tavallinen, hän ei ole niin kuin kaikki muut.

Kyllä, hän on syntymästään asti kärsinyt selkäydinperäisestä lihassurkastumasta. Hän ei ole koskaan pystynyt ryömimään, ei kävelemään. Mitä vanhemmaksi hän tulee, sitä heikommaksi hänen lihaksensa käyvät. Ennen pitkää hän ei pysty enää puhumaan. Eikä hengittämään.

Mutta se ei ole tärkein syy, miksi Shane on erilainen kuin suurin osa.

Vaan se, että hän tietää, mitä ovat onni, ilo, rakkaus, aito välittäminen. Se, että hän tietää, mikä elämässä oikeasti on tärkeää. Se, että hän osaa elää yhden päivän kerrallaan; nauttia siitä, mitä hänellä on juuri nyt. Se, että hän ymmärtää, että hyvällä saa aikaan hyvää, positiivisuudella positiivisuutta, ilolla iloa.

Ja ennen kaikkea, hän on oppinut nauramaan painajaisillensa, ei pelkäämään niitä.