Tällä reilu 5 minuuttia pitkällä videolla tulet näkemään mitä hienoimpia temppuja ja tempauksia, joita ihmiset ovat tehneet. Luvassa on muun muassa basehyppyjä, laskettelua, sekä muita upeita temppuja! Minulla ei tähän muuta lisättävää, sillä video puhuu puolestaan jo tarpeeksi.

Jokaisella on omanlainen näkemys kauneudesta, mutta tämä nuori nainen on leikkinyt pienenä barbeilla hieman liikaa…

Katso pelottavat kuvat tytöstä, joka näyttää barbielta!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

 

Lähde: izismile.com

 

 

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne, oikealta nimeltään Dwayne Michael Carter Jr, on lopettamassa musiikkiuraansa ainakin hetkeksi.

“Minusta tuntuu että ansaitsen tämän, tunnen myös että fanini ansaitsevat hieman Waynetontä elämää. Olen ollut kaikkialla” Räppari kommentoi radiokanava Atlanta’s Hotille.

Hän aikoo vaihtaa musiikkialan uuteen harrastukseensa skeittaamiseen. Räppärin mukaan rullalautailu ei ole pelkkä harrastus, vaan elämäntyyli, joka vaatii harrastajalta kokoaikaisen panostuksen.

Artisti on tunnettu mm. hittikappaleista Mirror ja No Love. Lil Wayne on myös saanut arvostetun Grammy-palkinnon.

Lil Waynen uraan kuuluu myös lukuisia vierailuita muiden artistien kappaleilla ja singleillä.

Lähde: MTV.com

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on päivittänyt organisaatiotaan tämänpäivän tasalle lähiaikoina, sillä on mm. erittäin aktiivinen Twitter-tili.

Nyt NASA esittelee videollaan miten vesi käyttäytyy avaruuden olosuhteissa.

Lähde: Stara.fi

Nämä nuoret miehet keksivät toteuttaa hauskan pilan, jonka tehtävänä oli saada englantilainen vartija nauramaan. Tehtävä onnistuu mainiosti, sillä nuorten miesten alkaessa laulamaan James Bluntin You`re beautiful-kappaletta vartijan kasvoille nousee leveä hymy.