Tällä videolla ei tapahtu mitään muuta. Panda aivastaa. Pieni poikanen makaa kuin kuolleena emonsa jalkojen juuressa. Emo mättää ruokaa naamariin eikä osaa odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Pieni rääpäle aivastaa koko kehonsa voimalla ja emo säikähtää niin, että meinaa vetää bambut väärän kurkkuun.

Ja sitten vielä sama hidastettuna.

Miltä näyttää 50 vuotta rakkautta? Tältä.

He tapasivat ensimmäisen kerran, kun nuori Glad-tyttö oli kahdeksan, ja Bill, tuolloin vielä poika, oli vuoden vanhempi. Kymmenen vuotta myöhemmin ihastus roihahti liekkeihin, eikä se ole vieläkään sammunut. Glad sairastaa alzheimerin tautia, ja mies hoitaa häntä täysipäiväisesti. Alzheimerin tauti on raskas myös omaisille, sillä taudin vaikeimmassa ja syvimmässä vaiheessa sairastunut ei tunnista enää omaisiaan.

Tällaiset tapaukset muistuttavat siitä, mitä on oikea rakkaus – pyyteetöntä auttamista ja välittämistä. Sellaista, että auttaja tietää, että joku aamu hänen kaikkein rakkaimpansa ei enää muista häntä.

 

Mies otti valokuvia tyttöystävänsä mahasta, kun tämä oli raskaana. Kuvat on otettu raskauden viimeisten neljän kuukauden aikana ja siten, että nainen on aina samassa asennossa. Masu kasvaa ja pian sieltä putkahtaa esiin pieni suloinen tummahiuksinen poika. Kaikki tämä upeus on laitettu alle minuuttiin.

Tiedätte varmasti tunteen, kun suunnittelette kaiken valmiiksi suurta iltaa varten. Uusivuosi on yksi hyvä esimerkki siitä, kun illan tekemiset mietitään etukäteen jo viikkoja ennen varsinaista juhlaa.

Juodaan upeita drinkkejä, ollaan mahtavassa porukassa, juhlitaan koko yö aamuun asti, saadaan keskiyöllä suudelma ihanalta ihmiseltä, luodaan upeita muistoja ja niin edelleen. Kuulostaako tutulta?

Karu totuus usein kuitenkin on se, että suunnitelmat ei mene ihan niin kuin elokuvissa. Tämä video on hyvä esimerkki uudenvuoden suunnitelmista ja illan odotuksista, ja siitä miten ne loppupeleissä toteutuu.

Aikuinen saattaa hämääntyä tällaisesta kielenkäytöstä. Mutta hyvä niin. Lapsi istuu autossa turvaistuimessa ja juttelee niitä näitä lähes vetämättä henkeä. Isä kököttää siinä vierellä ja yrittää olla nauramatta.

Lapsi pälpättää niin mahdottomasti, että tarinan täytyy olla erityisen tärkeä ja mielettömän hyvä. Onneksi se on siis saatu taltioitua videolle. Vaikkei isä ehkä täysin ymmärrä, mistä on kyse, hän osaa ainakin kuunnella. Ja se on tärkeä taito se.