Merileijonat yleensä pelkäävät ihmisiä, mutta osa kyseisen lajin edustajista on nähnyt ihmisiä niin paljon, että pelko on pikku hiljaa hävinnyt.

Videolla ovela merileijona nappaa miehen kalan tyylikkäästi itselleen. Mies ei ehdi juurikaan reagoida tilanteeseen, sillä hän keskittyi valokuvan ottamiseen.

Pässi seisoo aidan takana ja sanoo sanasen. Kohtuullisen miehekäs mörinä tällä kaverilla. Rispektiä.

Viulunsoittaja on juuri lopettamaisillaan kappaletta, kun yleisön joukossa pärähtää ilmoille tuttu Nokian soittoääni. Artisti ei kuitenkaan hätkähdä vaan reagoi hauskasti tapahtuneeseen, ja alkaa soittaa viulullaan soittoäänen säveltä.

Atlantan eläintarhassa tapahtui heinäkuun viides päivä 2013 jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut Yhdysvaltain eläintarhojen historiassa. Isopanda synnytti kaksoset.

Kaksi päivää sitten nämä pienet karvapallerot, jotka aiemmin tunnettiin vain pentu A:na ja pentu B:nä, saivat nimensä: Mei Huan ja Mei Lun. Vanhan kiinalaisen perinteen mukaan pennut saivat nimensä vasta 100 päivän ikäisinä.

Kiinassa asustava isopanda on erittäin uhanalainen alhaisen syntyvyyden ja elinympäristön hupenemisen takia. Luonnossa elää arviolta vain noin 1600 pandaa. Panda elää 18-20-vuotiaaksi, eläintarhoissa tosin jopa 30-vuotiaaksi.

Lähde: All Over Press

PES on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja palkituimmista stop motion -animaatioiden luojista. Stop motion tarkoittaa animaatiotekniikkaa, jossa staattiset esineet tehdään liikkuviksi siten, että niitä siirretään vähän kerrallaan ja jokainen siirto kuvataan. PES on tunnettu siitä, että hän muuttaa tavalliset tutut arkipäivän tavarat animaatiohahmoiksi ja -esineiksi.

PES:in edellinen animaatio Fresh Guacamole nimettiin jopa Oscar-ehdokkaaksi, ja se on lyhin ehdokkuuden koskaan saanut elokuva. Uusin lyhtelokuva on tehty vanhoista työvälineistä, jotka esittävät kaloja veden syvyyksissä.