Stephie-vuohi näyttää varsin onnelliselta. Se käpöttelee keittiöön herkkujen toivossa ja saakin niitä. Maapähkinävoi katoaa nopeasti lusikasta, kun Stephie pääsee herkun makuun. Eikä mene kuin tunti, niin vuohi on keittiössä jo uudelleen – jos jotain pientä taas söisi…

Erään suuren ruokakaupan henkilökunta ja asiakkaat saivat joulun tienoilla hieraista silmiään, kun kauppaan tepasteli koira. Se oli erittäin määrätietoinen ja ihan selvästi tiesi, mitä se oli tullut kauppaan hakemaan. Koira käveli hyllyjen läpi suoraan sinne, missä herkkuluut sijaitsivat. Se otti yhden muhkean luun suuhunsa ja käveli tiehensä. Kaupan henkilökunta seurasi koko ajan tilannetta valvontakameroista, mutta päättivät antaa varkaan mennä.

Kukapa pysyisi?

Tämä vasta 4 kuukauden ikäinen shiba inu Kibo opettelee istumaan paikallaan, kun sen omistaja kaataa kuppiin ruokaa. Mutta vaikeaa se on. Joka kerta, kun nappulat kilahtavat kuppia vasten, pomppaa koiran peppu innostuksesta maasta irti. Joka kerta.

Nyt omistaja kyseleekin neuvoja, miten saisi Kibon pepun pysymään maassa.

Tämä perhe kyllä tietää, mistä heidän Spaz-koiransa todella tykkää. Ensinnäkin, se osaa kiivetä kapeat rappuset liukumäen päälle, sitten se hyppää sieltä korkealta todella rohkeasti trampoliinille ja hoitaa sen jälkeen vesi-ilmapallot pois päiväjärjestyksestä. Spaz näyttää urakkansa päätteeksi siltä, että lisää.

Maymo-koira ihmettelee ensin hetken olohuoneeseen ilmestynyttä muovipullopyramidia. Mutta sitten se tietää jo, mitä tehdä. Pieni kuonolla tökkäisy ja pyramidi on nurin – ja mikä parasta pullot pitkin lattiaa. Maymo riehaantuu lattialla kolisevista ja pyörivistä pulloista ja alkaa leikkiä niillä. Parasta!