There are many funny differences between women and men. You can see them in everyday situations. Next time, when you have a fight with your couple, try to remember these pictures!


Tornadot ovat USA:ssa suuri onglema, sillä ne aiheuttavat kuolemia ja satojen miljoonien dollarien vahinkoja vuosittain. Tornadot syntyvät tyypillisesti ukkospilvien yhteydessä, jossa eri ilmakerroksissa tuulet puhaltavat eri nopeuksilla ja eri suuntiin. Tornadot kestävät muutamista minuuteista jopa tunteihin.

Videolla näet tilanteen, joka olisi jokaiselle painajaismainen. Suuri tornado käytännössä jyrää perheen talon maantasalle, mutta onneksi sisällä olleelle miehelle ja naiselle ei käynyt kuinkaan. Pariskunta toimi myös viisaasti jäädessään talon sisälle suojaan.

Innostutko, kun näet ensimmäiset joulusuklaat kaupanhyllyillä? Näetkö painajaisia siitä, ettet osaa valita, minkä joulukalenterin ottaisit? Oletko leiponut jo ensimmäiset piparit? Tässä 13 merkkiä siitä, että kuulut niihin, jotka menevät täysin sekaisin joulusta.

1. Olet ostanut joululahjat jo ennen kuin kesäterassit menevät kiinni.

efunlist.com

2. Odotat lunta niin paljon, että kun yksi hiutale tipahtaa – olkoonkin se vaikka pelkkä valkoinen roska – kiljut ilosta.

bigjoeonthego.com

3. Olet polttanut kaikki kynttilät loppuun jo ennen marraskuuta.

damnfunnypictures.com

4. Soittolistasi näyttää jotakuinkin tältä. Ympäri vuoden.

Twitter: @MattBellassai

5. Sekoat täysin jouluvaloista ja kotisi näyttää räjähtäneeltä ilotulitustehtaalta.

funny-potato.com

6. Yrität innostuneena tehdä riisipuuroa, vaikka poltat sen pohjaan joka ikinen vuosi.

ricahavna.wordpress.com

7. Vedät pipareita kaksin käsin, vaikket edes pidä niistä mitenkään erityisesti.

hamovhotov.com

8. Lemmikkisi saa tuta rakkautesi jouluun.

jobspapa.com

9. Vaatekaapissasi on erityinen ja spesiaali vaate, jota käytät vain jouluna.

popten.net

10. Heräät aattona aivan älyttömän aikaisin maksimoidaksesi valveillaoloajan.

sydneykatsu.tumblr.com

11. Askartelet omat joulukoristeet ja kaiken muunkin mahdollisen vain iloitaksesi joulufiiliksestä.

ugly-christmas-decorations.com

12. Katsot aattoaamuna Lumiukko-elokuvan. Joka vuosi. Vaikka olet nähnyt sen ainakin 15 kertaa.

jokeroo.com

13. Pelkäät joulupukkia. Vieläkin.

funnycats4u.blogspot.com

Kahdeksan kuukauden ikäinen norsunpoikanen on tipahtanut mutakuoppaan eikä pääse sieltä itse pois. Myöskään äitinorsu ei pysty auttamaan pientä.

Paikalle saapuu kolmen hengen pelastustiimi, joka ensin hätyyttelee äitinorsun pois, jotta he uskaltavat mennä poikasen luokse. Sitten he hinaavat poikasen köyden avulla mutakuopasta ylös. Pieni pirpana juoksee täysillä pitkin aavikkoa äitinsä luokse, joka lähtee juoksemaan vastaan nähtyään poikasensa turvassa ja elävänä. Lopuksi aavikolla kajahtaa äitinorsun iloinen törähdys.

Duo ”Flame” nimeä kantava  ukarainalaispari vetää tanssiesityksen, joka on niin kaunis että melkein tulee tippa linssiin. Todella haastavat ja sirot liikkeet on suoritettu niin sulavasti, että esityksen voisi sanoa uhmaavan fysiikan lakeja.

Evästevalinnat