There are many funny differences between women and men. You can see them in everyday situations. Next time, when you have a fight with your couple, try to remember these pictures!

 

Pilat ovat yleistyneet maailmalla runsaasti, sillä ne ovat loistava keino kerätä miljoonia katsojia videopalvelu Youtubessa. Piloja käytetään myös erilaisten tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Harva pila vetää kuitenkaan vertoja Tom Maben tekemälle pilalle puistossa, jossa radio-ohjattava viikatemies pelottelee ihmisiä.

Pila on hauska, mutta kuvittele että olisit itse ollut samassa tilanteessa…

Räppärit ovat tunnetusti suustaan melko suorasanaisia ja rivoja, jonka vuoksi heidän haastatteleminen on muista artisteista poikkeavaa. Videolla supersuosittu Bad Boy Recordsin artisti Machine Gun Kelly (Richard Colson Baker) paljastaa radiokanava Spin FM:n haastattelussa muutamia hauskoja ja ällöttäviä salaisuuksia, joita hän on uransa aikana kokenut. Artisti kertoo myös asioita P. Diddystä, joita ei ole ennen kuultu.

Richard on syntynyt Houstonissa, Texasissa vuonna 1990, joten ikää ei menestyksestä huolimatta ole paljoa kertynyt. ”Machine Gun Kelly” -nimi tulee miehen hyvästä ja nopeasta flowsta. Ensimmäiset artistit, jotka saivat miehen kiinnostumaan räppäämisestä olivat Ludacris ja DMX.

Merileijonat yleensä pelkäävät ihmisiä, mutta osa kyseisen lajin edustajista on nähnyt ihmisiä niin paljon, että pelko on pikku hiljaa hävinnyt.

Videolla ovela merileijona nappaa miehen kalan tyylikkäästi itselleen. Mies ei ehdi juurikaan reagoida tilanteeseen, sillä hän keskittyi valokuvan ottamiseen.

Pässi seisoo aidan takana ja sanoo sanasen. Kohtuullisen miehekäs mörinä tällä kaverilla. Rispektiä.

Evästevalinnat