Jo vuosikymmenien ajan Disneyn animaatiot ovat lumonneet ihmisiä mukaansa taianomaisiin maailmoihin. Lapsuudesta tutut tarinat ovat tehneet joihinkin niin suuren vaikutuksen, että he ovat tahtoneet tatuoida itselleen tärkeät Disney-muistot suoraan ihoon. Nämä tatuoinnit ovat niin upeita, että kuka tahansa innostuu suunnittelemaan itselleen omaa!

 

1. Peter Pan

2. Leijonakuningas

3. Avain Disneylandiin

4. Frozen – huurteinen seikkailu

Kuva, jonka Bianca (@kittehcatt) julkaisi

5. Pieni merenneito

6. Lumikki ja seitsemän kääpiötä

7. Kaunotar ja hirviö

8. Tuhkimo

9. Aristokatit

Kuva, jonka Amanda (@satans_homie) julkaisi

Käsivarressasi oleva jänne on peräisin kaukaisilta esi-isiltämme. Noin 10-15 prosentilla ihmisistä ei ole kyseistä jännettä, sillä se ei tänä päivänä juurikaan vaikuta käden toimintaan.

Jänne on itse asiassa ensimmäinen, jonka kirurgit leikkaavat pois, mikäli sitä tarvitaan muualla kehossasi. On kuitenkin erittäin mielenkiintoista huomata, kuinka evoluution tuloksena meissä asuu edelleen kaukaisia esi-isiämme.

Tamperelainen Lauri Vuohensilta kuvaa videoita asioista, joita hän laittaa puristimen väliin. Tällä kertaa hän kokeilee, voiko paperin taittaa kovan paineen avulla yli seitsemän kertaa. Videon kruunaa kuitenkin Vuohensillan hellyyttävä rallienglanti, jolla hän selostaa tapahtumia. Kuuntele itse ja ihastu!

Käsityöt ovat ylivertainen harrastus. Samalla kun niiden tekeminen rentouttaa ja auttaa keskittymään hetkeen, lopputuloksena syntyy jotain käytännöllistä ja nättiä. Olitpa sitten pitkän linjan neulomiskonkari tai vasta-aloittelija, olemme keränneet tähän artikkeliin 28 kaunista kuvaa, jotka innostavat kokeilemaan jotain uutta!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Hiuksiaan voi muotoilla monella tapaa ja tässä siitä yksi kiva esimerkki. Tukkaan ajellaan koneella erilaisia kuvioita, esimerkiksi viivoja tai vaikka auringon. Kannattaa kysäistä ensi kerralla kampaajalla käydessäsi, voisiko sinulle tehdä piristävän hiustatuoinnin. Se kasvaa vieläpä pois, toisin kuin oikeat tatuoinnit.

1.

A photo posted by @hiusmuotoiluatunteella on

 

2.

 

3.

A photo posted by @cbhairdesign_ on

 

4.

 

5.

A photo posted by Beat. (@hair_beat) on

 

6.

A photo posted by Maggie (@maggie143jj) on

 

7.

 

8.