Erik niminen kuvaaja asetti kameransa vuodeksi samalle paikalle ja kuvasi kutakin vuodenaikaa. Tuloksena syntyi upea video, jossa yksi vuosi on tiivistettynä 40 sekuntiin. Nyt video kerää huimaa suosiota internetissä.

Viimepäivinä maailman muslimiväestöä on kuohuttanut videopalvelu YouTubeen lisätty video, jossa halveksutaan muslimien perinteitä ja heidän uskontoaan. Länsimaalainen media on uutisoinut hyvin muslimivastaisesti järjestetyistä mielenosoituksista, eivätkä faktat ole välttämättä tulleet esille.

Nyt Afganistanissa Kabulin kaupugissa on järjestetty rauhanomainen protesti. Osallistujat kantoivat sydämiä kylteissään, ja halusivat tuoda esille että kaikki muslimit eivät ole väkivaltaisia.

DPOqD


Tämän miehen kasvot näyttävät kuin ne katsoisivat samalla eteenpäin ja sivulle. Mitä mieltä olet kuvasta, kommentoi!


Tänään sunnuntaina Jyväskyläläinen räppäri Fyysinen Preesens julkaisi uuden kappaleen ja musiikkivideon, jolla nähdään useita suomalaisia julkkiksia ja Jyväskyläläisiä vaikuttajia.

Räppäämässä mukana on mm. NHL -pelaaja Harri Pesonen, Kaupunginjohtaja Markku Andersson ja lumilautailija Eero Ettala. Ralliautoa videossa ajaa Harri Rovanperän kuusi-vuotias poika.

Valvontakameran kuvaama video telakalta näyttää tämän epäonnisen pohatan jahdin veteen laskemisen. Kaikki ei suju suunniteltusti, ja operaatiossa nähdään pieni käännekohta.

Mahtoi nosturinkuljettajaa nolottaa.