Tanssiminen vaatii usein rytmitajua ja hyvää kehonhallintaa — toisinaan myös sitä, että uskaltaa heittäytyä rytmin syövereihin. Stephanie Batista ja John Lindo valloittivat kaikki hurmaavalla esityksellään.

Miehen koko oli aluksi herättänyt yleisössä epäilyksiä. John Lindo todisti epäilijöille, että he ovat väärässä, kun hän asteli tanssilattialla kuin parkettien partaveitsi.
Voit katsoa videon alapuolelta:

Nuorilla ja erityisesti pienillä lapsilla tuntuu olevan rajattomasti energiaa. Ne jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän, jonka jälkeen uni tuleekin nopeasti. Näyttäisi myös siltä, että aikuiset ovat ymmärtäneet tämän, sillä tällä videolla todella nuori ohjaaja on vetämässä liikuntatuntia.

Ohjelmassa vieraileva supertähti Jennifer Lopez on myös kovilla, kun hän seuraa pikkulasten liikkeitä. Paikalla ollut mies ei edes pysynyt perässä, kun lapsi hyppäsi ilmaan ja teki spagaatin.

Katso huvittava ja samalla suloinen video alapuolelta:

On suorastaan hämmästyttävää, kuinka taitavia jotkin ihmiset ovat — ainakin sellaisten ihmisten mielestä, jotka osaavat piirtää vain tikku-ukkoja. (tarkoitan tässä tapauksessa itseäni)

Meikki on yksi sellainen asia, jonka avulla pystyy luomaan todella erikoisia optisia illuusioita. Dain Yoon on tästä erinomainen esimerkki, sillä hän osaa meikata itsensä täysin yliluonnollisen näköiseksi. Hän tekee naamastaan suorastaan todellisen taideteoksen.

Dain osaa meikata itsestään suorastaan näkymättömän ja hänen pääosaamisensa keskittyy suurimmaksi osin kasvoihin.

Katso alta, millaiseksi nainen on kuluneiden vuosien aikana itsensä meikannut:

Kiusaaminen on väärin kouluissa, työpaikoilla ja lähtökohtaisesti aivan jokaisessa paikassa. Kiusaaminen on raukkamaista ja se voi aiheuttaa ihmiseen pysyviä arpia. Pahimmassa tapauksessa kiusaaminen johtaa itsetunnon tuhoutumiseen, masennukseen ja jopa itsetuhoisiin ajatuksiin — tämän vuoksi on tärkeää, että vanhemmat, luokkatoverit ja opettajat puuttuvat kiusaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Tässä esimerkissä näemme loistavan esimerkin isästä, joka tukee kiusattua tytärtään. Tyttö näyttää erilaiselta kuin muut, jonka vuoksi hän on joutunut pilkan kohteeksi koulussa. Isän ratkaisu tilanteeseen? Kerrassaan nerokas — hän päätti maalata koko talon mustaksi ja tehdä kokonaisuuden sellaisen, joka miellyttää tytärtä. Teko on tärkeä siksi, että isä osoitti tukevansa tytärtään, eikä halua hänen muuttuvan vain sen vuoksi, että tyttö näyttäisi samalta kuin muut ihmiset.

Tämä projekti saa minulta todella suuren arvostuksen — Morgans Wonderland tarjoaa huvia ja iloa kaikenlaisille lapsille ja aikuisille.

Vesipuisto on suunniteltu niin, että kaikki kehitys- ja liikuntavammaiset ihmiset pystyvät viettämään siellä aikaa.

Puiston perusti Morgan Hartman, sillä hän sai inspiraationsa omasta tyttärestään, joka on vammautunut. Puistoa rakennettaessa, apua kysyttiin muun muassa: lääkäreiltä, konsulteilta, erityisopettajilta ja terapeuteilta.

Lopputulos on mielestäni todella ja hieno. Disneyland voisi ottaa tästä hankkeesta myös mallia!