Taitoluistelu on laji, joka vaatii erinomaista kuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Siksi laji onkin hyvä aloittaa mahdollisimman nuorena, jotta lapsi pysyy kehityksen mukana olettaen, että hän haluu mahdollisesti kisailla vanhemmalla iällä. Tärkeintä on kuitenkin muistaa se, että harrastuksen tulee olla lapsen mielestä hauskaa.

Tällä videolla emme näe vanhaa tai edes nuorta esiintyjää, sillä tämä tyttö on vasta 3-vuotias! Nuori tyttö on elävä todiste siitä, että ikä on vain numero. Olen melko varma, että nuorukainen tulee etenemään vielä pitkälle jo hienosti alkaneella urallaan.

En ihmettele lainkaan miksi videota on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa.

Katso alapuolelta esiintymisestä kuvattu videopätkä:

Nykyään keisarileikkaus on turvallinen vaihtoehto tapauksissa, joissa alatiesynnytys synnytys aiheuttaa liikaa riskitekijöitä.

Tällaista keisarileikkausta en ollut kuitenkaan nähnyt koskaan aikaisemmin. Sitä kutsutaankin “luonnolliseksi keisarileikkaukseksi”, sillä vauva putkahtaa ulos itse ulos vatsasta.

Luonnollinen keisarileikkaus on parempi vaihtoehto äidille ja lapselle. Sen suorittamiseen tarvitaan huomattavasti pienempi leikkausviilto, eikä vauvaa tarvitse “repiä” ulos vatsasta.

Voit katsoa videolta, kuinka synnytys tapahtuu tällä suhteellisen uudella menetelmällä.

Varoitus: video sisältää voimakkaita kuvia.

Prinssi Harry on miljoonien naisten unelmien poikamies, joka näyttäisi olevan myös maanläheinen ja humoristinen herrasmies. Prinssi oli katsomassa Torontossa järjestettyä urheilutapahtumaa ja hän oli tällä kertaa halunnut mennä paikan päälle aivan kuten kuka tahansa kansalainen.

Prinssi joutui nopeasti uhriksi, kun varas vei häneltä popkorneja. Prinssin reaktio oli kuitenkin kaikkea muuta kuin vihainen ja nyt tapahtumasta tallentunut video leviää netistä.

Jo ennestään suosittu prinssi on nyt vielä suositumpi ja joudun itsekin myöntämään, että saatan olla hieman ihastunut. Lasta sylissään pitänyt äiti sai tästä tarinan, jonka hän voi kertoa vielä kymmenienkin vuosien päästä ylpeänä.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Puolustusvoimissa palveleminen tai työskentely tarkoittaa yleensä sitä, että vapaa-ajasta joutuu tinkimään. Komentoa suorittaessa ei voi vain yhtäkkiä palata kotiin, jos siltä tuntuu ja tästä Daniel Atwood on erittäin tietoinen.

Yhdysvaltain merijalkaväessä palveleva sotilas, Daniel Atwood, oli komennuksella, jonka vuoksi hän ei päässyt sisarensa häihin.

Sarah oli saanut häitä edeltävänä iltana kirjeen, jossa luki, että veli ei pääsisi osallistumaan häihin. Sarah oli tietenkin todella surullinen, sillä Daniel oli ollut hänelle yksi tärkeimmistä henkilöistä pienestä pitäen.

Tilanne kuitenkin kääntyi, sillä Daniel Atwood oli saanut luvan palata sisarensa häiden ajaksi kotiin. Sarah ei kuitenkaan saanut tietää pienestä yllätyksestä.

Voit katsoa alla olevasta videosta, kun Daniel Atwood marssii sisarensa luokse ja halaa siskoaan.

Yllätykset ovat ihania erityisesti silloin, kun ne tulevat täysin yllättäen ja spontaanisti. Netissä on lukuisia videoita, joissa pariskunnat yllättävät toisiaan kosimalla, vauvauutisilla tai muilla tavoilla.

Jessica oli tehnyt raskaustestin, joka näytti positiivista. Pariskunta oli yrittänyt lasta, mutta puoliso, Michael, ei vielä ollut tietoinen iloisesti uutisesta. Jessica ei halunnut kertoa ilouutista tavalliseen tapaan, niinpä hän kehitti yllätyksen.

Pariskunta istahti yhdessä valokuva-automaattiin, jossa heidän tarkoituksenaan oli ottaa tavallinen yhteiskuva. Yhtäkkiä Jessica kaivoi laukustaan pienen vaatteen, jossa luki “Baby.”

Michael tuijottaa pipoa hetken aikaan hämmentyneenä, jonka jälkeen onnen kyyneleet vierivät pitkin tulevan isän poskia. <3