monica-romero

Monica Romero on kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, joka halusi tehdä kandin tutkintonsa valmiiksi. Historian loppukoe odotti ja lastenhoitaja oli varattu. Hoitaja joutui kuitenkin perumaan viime sekunneilla tulonsa ja Monica oli pulassa. Hänen ystävänsä ehdotti, että Monica ottaisi lapset mukaan yliopistolle ja antaisi heidän leikkiä käytävällä kokeen ajan.

Lapset eivät kuitenkaan viihtyneet hetkeä kauempaa keskenään, vaan alkoivat pitää kovaa meteliä. Monica hermostui ja pyysi luvan mennä hiljentämään jälkikasvuaan. Professori Daniel Krebs lähti hänen peräänsä ja Monica luuli, että hänen täytyy poistua kokeesta. Sen sijaan professori käski Monican tekemään testin loppuun ja lupasi leikkiä lasten kanssa sen aikaa.

Witnessed one of the most caring gestures of my college career tonight. As a friend of mine was preparing to take our…

Posted by Victoria Henry on Wednesday, 2 December 2015

Lähde: Buzzfeed

Kaikki lapset ovat omalla tavallaan erilaisia, mutta heitä yhdistää yksi pieni asia, he haluavat kaikki tavata joulupukin. 3-vuotiaalla Mali-tytöllä on haasteita puhumisen kanssa, joten hän on opetellut viittomakieltä erityiskoulusssa.

Mali menee äitinsä kanssa tapaamaan paikallisen ostoskeskuksen joulupukkia, jotta voisi kertoa lahjatoiveensa hänelle. Kaikki yllättyvät, kun ammattitaitoinen joulupukki osaa viittoa ja kommunikoi näin suloisen lapsen kanssa.

Lasketteluvideot ovat aina vähän samanlaisia, eikä niitä jaksa katsoa kovin pitkään. Afterglow on kaunis lyhytelokuva, jonka kuvaamiseen käytettiin massiivisesti aikaa ja rahaa.

Elokuva kuvattiin pelkästään yöaikaan ja kuvauskalusto kuljetettiin paikkaan helikoptereilla. Jokaiseen valopukuun ommeltiin yli 7000 ledivaloa, joista osa rikkoutui kylmyyden takia ja niitä jouduttiin korjaamaan kesken kuvausten.

Lopputulos on taianomainen ja pysäyttävä, sillä valot näyttävät upeilta hohtavan valkoisessa laskettelurinteessä.

hospice

Fospice on Foster Dog NYC:in ohjelma, joka etsii kodittomille vanhoille ja sairaille koirille hoivaa ja turvaa, jotta he voivat lähteä viimeiselle matkalleen arvokkaalla tavalla. Järjestö tarjoaa uusille omistajille eläinlääkärikäyntejä, tarvikkeita ja ruokaa.

Chelsea Massimin otti huostaan 13-vuotiaan chihuahua Lucyn. Seniorikoira, joka taistelee syöpää ja munuaisongelmia vastaan on selvinnyt rankoista asuinolosuhteista. Massimin tuli surulliseksi kuultuaan Lucyn tarinan ja haluaa tarjota tälle loppuelämäkseen paljon ruokaa ja rakkautta.

fospice4

”Liian moni vanha ja sairas koira kuolee löytöeläinkodeissa. Joskus niihin tuodaan eläimiä, jotka eivät ole tarpeeksi terveitä adoptoitaviksi.”

fospice3

”Niillä on silti oikeus saada terveydenhuoltoa ja elää loppuelämänsä rakastavassa kodissa. En halua, että yksikään koira jää jumiin löytöeläinkotiin.”

vanha-koira

”Perhettään kaipaava vanha koira tarvitsee rauhallisen elinympäristön viimeisinä elinvuosinaan”, Foster Dog NYC:in perustaja, Sarah Brasky kertoo.

vanha-koira2

Kuvat: Foster Dogs NYC / Lähde: BarkPost

Lapset rakastavat kakkuja, mutta yleensä varsinkaan aikuiset miehet eivät ole niin kakkujen perään. Tämä metsurikakku saattaa kuitenkin muuttaa tilanteen, sillä se on yksinkertaisesti upea. Puunrungon näköiseksi leivotussa kakussa kaikki osat ovat syötäviä, myös kirves.

Portlandista, Oregonista kotoisin oleva Elizabeth Marek on kirjoittanut kirjan kakuista ja niiden koristelusta. Hän leipoo kakkuja ammatikseen ja sen huomaa myös nettisivuilta, jossa hänen kakkujaan on näytillä lisää.

Metsurit ovat kiehtoneet Marekia koko hänen elämänsä ajan.

1

Metsurien inspiroimana hän päätti tehdä teemaan sopivan kakun.

2

Upeat ruudukot koristavat kakun sisäpuolta.

3

Tällä kertaa ei ole kirsikka kakun päällä, vaan kirves.

4

Myös kirveksen saa syödä.

5

6

7

Tästä linkistä pääset kolmeen kuvaan, joista näet kuinka kakun ruudut valmistetaan.

Via: BoredPanda

Kuvat: Facebook

Evästevalinnat