Dark chocolate on trencher and coffee beans

Kananmunat, pekoni, jogurtti tai voileipä?

Unohda ne. Jos haluat aivotoiminnallesi potkua kannattaa aloittaa päivä suklaalla, uusi New Yorkilaisen Syracusen yliopiston tekemä tutkimus osoittaa.

Tutkimukseen osallistui 968 henkilöä ikäväliltä 23-98. Tutkimuksessa kartoitettiin syömistottumusten ja suklaansyönnin vaikutuksia. Tuloksista ilmeni, että suklaan syönti parantaa kognitiivisia kykyjä ja vaikuttaa positiivisesti muun muassa muistiin ja abstraktiin ajatteluun.

Usein suklaata syövät tutkimukseen osallistuneet henkilöt pärjäsivät huomattavasti paremmin testeissä. Tutkimus myös osoitti, että suklaansyöjien iän tuoma kognitiivinen rappaeutuminen oli huomattavasti vähäisempää.

Jos siis haluat kognitiivista lisätehoa päivääsi, kannattaa se aloittaa parilla palalla suklaata!

 

Lähde: Newsner


Sisaruudessa ehkä parasta on loputtomat hauskat yhteiset tekemiset. Hämmästyttävän lahjakkaat sisarukset Kenny ja Capri Holland esittävät yhdistetyn version kahdesta klassikkokappaleesta -“Can’t Help Falling in Love” ja “Over the Rainbow”, eikä huoneessa tai monitoreiden takana varmasti ole yhtäkään kuivaa silmää!

Hiusmuodissa kaikki on sallittua ja sen näyttää meille LeKeux -niminen kauneussalonki. Tällä videolla luodaan täydellisen satumaiset glitterkiharat, laittamalla hiusgeeliä valmiiden kiehkuroiden päälle. Sen jälkeen lisätään haluttua väriglitteriä, hiuslakkaa ja taianomainen kampaus on valmis.

Onko mitään rauhoittavampaa ja ihanampaa kuin sylissä kehräävä kissa? Kehräys on matalataajuista värähtelyä (25 Hz) jota kissa tekee ollessaan onnellinen. Uudet tutkimukset osoittavat, että kissan kehräämisellä on myös lukuisia myönteisiä terveysvaikutuksia ihmiselle.

Tarkasta tästä terveyshyödyt!

shinji-nukkuu

1. Vähentää stressiä

Kissan kehräämisen taajuudella on meihin rauhoittava vaikutus. Sen lisäksi, että on miellyttävää, kun kissa on sylissä ja kehrää, se myös alentaa stressihormoneja kehossa. Myös verenpaine laskee, kun stressitasot laskevat.

2. Helpottaa hengittämistä

Hengenahdistuksesta kärsivän hengitystä saattaa auttaa keskittyä kissan kehräämiseen, koska se muistuttaa jossain määrin hengittämistä.

3. Auttaa luiden paranemista

Luurikkoja voidaan korjata äänihoidoilla joissa taajuuden frekvenssi on 20-50 Hz, ja kissojen kehräämisen taajuuden frekvenssi on noin 15-25 Hz.

4. Vähentää sydänkohtausten ja -tautien riskiä

Minnesotan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan kissanomistajilla on jopa 40% pienempi riski saada sydänkohtaus. Tämä liittynee kehräämisen stressiä alentaviin ominaisuuksiin.

5. Auttaa lihasten paranemisessa

Samalla tavalla kuin kehrääminen auttaa luurikkojen paranemisessa, voi se auttaa myös lihas- ja jännerikkojen paranemisessa.

Lähde: Newsner

Mikäs sen hauskempaa kuin ryhtyä lapselliseksi ja pomppia itsensä väsyksiin jättimäisessä pomppulinnassa? Tämä tuntuu olevan melko monen unelma, nimittäin leikkiminen ylipäätänsä. Belgialainen yritys V-Formation on luonut videolla näkyvän “The Beast”:n, joka laajenee koko ajan. Siitä on kaikessa komeudessaan tarkoitus tulla kilometrin pituinen! Oletko tarpeeksi lapsi, jotta tällainen saa sinut kiljumaan innosta?