Voi herranterttu sentään! Pyöräilijä tapaa matkallaan janoisen koalan, joka ei näemmä ihmistä pelkää. Ystävällinen pyöräilijä antaa vesipullostaan kaverille vettä. Koala lipittää koko pullon tyhjäksi hyviiiin rauhalliseen tahtiin. On kyllä niin herttainen näky, että muutama awww  ja sydän tähän.

93-vuonna syntynyt Tomáš Hertl on tsekkiläinen jääkiekkoilija, pelipaikaltaan laitahyökkääjä. Hän edustaa NHL-seura San Jose Sharksia. Nuori pelaaja on todella lahjakas ja hän teki viimeyönä pelatussa ottellussa huikeat 4 maalia.

Viimeinen maali oli kuitenkin kaikista hienoin ja se on kerännyt Youtubessa jo nyt paljon katsojia.

Halloween lähestyy ja moni on varmasti ostanut kotiinsa kurpitsan, joka on tarkoitus kaivertaa yhdessä perheen kanssa. Tässä kuvakoosteessa näet millaista taidetta kyseisistä hedelmistä voi tehdä, kunhan vain taitoa ja kärsivällisyyttä löytyy.

Taitelija Ray Villafane osaa herättää kurpitsat eloon kaivertamalla niistä todella upean näköisiä pienine yksityiskohtineen.


Lähde: All Over Press

Tänä päivänä kannattaa olla varovainen kun kävelee ulkona, sillä pilat ovat yleistyneet runsaasti. Syynä tähän on se, että piloja tekevät ihmiset lataavat videonsa nettiin ja keräävät tällä tavoin miljoonia katsojia.

Tällä videolla näet pelottavimman vähään aikaan suoritetun pilan. Pienessä kahvilassa alkaa nimittäin tapahtua yliluonnollisia asioita ja sivusta seuraavat ihmiset ovat kauhusta kankeina.

Kaloilla on ruoka-aika. Mies heittää veteen noin parikymmentä pientä ämpärillistä kalanruokaa. Armoton huiske ja sutina alkaa saman tien. Ei kyllä tekisi mieli mennä uimaan noiden kalakavereiden kanssa. Muutama iso fisu siellä polskuttaa.

Evästevalinnat